Sony'nin Yeni Xperia XA Telefonu: Aerodinamik Tasarım ve Uygun Fiyatla Bekleniyor

Sony'nin yeni nesil Xperia akıllı telefonlarından biri olması beklenen Xperia XA'nın tasarım ve fiyatı hakkında bazı bilgiler internete sızdırıldı.

Sony, önümüzdeki günlerde yeni nesil uygun fiyatlı bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor olabilir: Xperia XA'nın halefi olması beklenen yeni telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını gösteren ilk görüntüler internete sızdırılmıştı.

Mükemmel bir tasarım geçmişine ve bu konuda büyük bir birikime sahip olan  Japonya merkezli şirket, ikinci nesil Xperia XA akıllı telefonun görünümünü biraz daha kavisli, modern bir görünüme kavuşturdu.  

https://twitter.com/OnLeaks/status/809336052796297216

Telefonun tasarımındaki hafif kavisli detayları, telefonun arka yüzünde, Sony'nin tipik küçük kilit tuşunda, ses taşlarında ve özel çift yönlü fiziksel deklanşör tuşunda görebilirsiniz. Ayrıca, 2017 yılında bir çok akıllı telefonda yer verilmesi beklenmeyen 3.5mm kulaklık girişi  de telefonun üst tarafında yer alacak. 

Stil Sahibi Tasarımlı 5 inç Orta Seviye Akıllı Telefon


 Bugüne kadar bu yeni nesil Xperia XA akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında çok fazla detay ortaya çıkmadı. Xperia XA teknik özellikleri hakkında bilinenler ise şarj ve bağlantı için bir USB-C bağlantı noktası, yaklaşık 145 x 66,8 x 7,99 mm boyutlarında ve 5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı ile sınırlı. 

Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia XA hakkı da bilinenler şimdilik bu kadar. Önümüzdeki yıl piyasaya sunulması beklenen Xperia XA Hakkında yeni bilgiler için bizimle kalın. 

Whatsapp