Sony'nin Yeni Selfie Telefonu Ortaya Çıktı

Sony'nin Yeni Selfie Telefonu olması beklenen Xperia C6 Ultra'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Çin merkezli web sitesinden internete sızan görüntülerde Sony'nin selfie odaklı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bugün de Sony Xperia C6 Ultra olacağı iddia edilen bu yeni akıllı telefona ait 3D tasarım videosu ortaya çıktı. 

Sony tarafından henüz resmi olarak doğrulanmasıa da bugün internete sızan görüntülere göre Xperia C6 Ultra,  selfie odaklı güçlü ön kameraya ve Xperia C5 Ultra'dan gelen tasarım çizgilerine sahip olacak. Sony Xperia C6 Ultra,  8.4mm kalınlığında ve  164.2mm ile 79.4mm boyutlara sahip olacak. Telefonun ön ve arka yüzündeki Sony Xperia logosu ise klasik yerini koruyor. 

Şirket içindeki güvenilir kaynaklardan alındığı iddia edilen bilgilere göre Sony Xperia C6 Ultra modeli 6 inç büyüklüğünde full HD bir ekranla resmiyet kazanacak.  Mediatek'in 1.9 gHz sekiz çekirdekli MT6755 yonga setinden güç alacağı iddia edilen Xperia C6 Ultra,  2GB sistem belleği,  16GB dahili depolama alanı ve Mali-T860 grafik işlemci birimi ile destekleniyor. 

Xperia C6 Ultra'nın kamera özellikleri tarafında ise 20MP led flaşlı bir arka kamera ile 16MP sensöre ve led flaşa sahip bir yük bir ön kamera bulunuyor. Sony'nin yeni selfie canavarı olması beklenen Xperia C6 Ultra ayrıca microSD kart desteğine de sahip olacak. 

Sony Xperia C6 Ultra'nın duyuru tarihi henüz netlik kazanmadı. Ayrıca Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile sunulması beklenen cihazın batarya kapasitesi hakkında da henüz bir bilgi bulunmuyor. 

Whatsapp