Sony'nin Xperia X akıllısı kutu açma videosu ile karşımızda

Sony'nin yeni Xperia X modelinin kutusuna daha yakından bakın...

Sony, bu sene Xperia X ailesi ile gündemde. Geçtiğimiz senelerde Japonya merkezli firma Xperia Z serisi amiral gemisi modelleri ile mücadele ederken, bu sene ise değişikliğe giden firma, Xperia X olarak farklı modellerle karşımıza gelmişti.

Şubat ayı sonunda MWC 2016'da Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance adı ile 5" ekrana sahip olan akıllı telefonlar resmi olarak duyurulmuştu ve kısa bir süre önce de Sony Xperia XA Ultra adı ile farklı bir model daha aileye katıldı. Bu akıllı telefon diğerlerinden farklı olarak 6" büyüklüğünde ekran ile geldi.

Sony Xperia X serinin bazı modelleri, Avrupa pazarında satışa sunulmaya başlandı ve yakında da ABD ve diğer bir çok Avrupa ülkesinde satın alınabilecek.

Satış ile birlikte cihazlar için videolar da gelmeye devam ederken, serinin en önemli modellerinden Xperia X için kutu açma videosu da geldi. Bu videoda cihazın kutu içeriği detaylı olarak görülebiliyor.

Sony Xperia X akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içerirken, cihaz gücünü ise altı çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 650 yonga setinden almakta. Akıllı telefonda 3GB sistem belleği bulunuyor ve dahili veri kapasitesi de 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı şekilde gelmekte.

Yeni akıllı telefon 23MP arka kamera içeriyor ve ön kamera da 13MP çözünürlük sunuyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon ayrıca 2.620mAh batarya içermekte.

https://youtu.be/kE2d7OMM16o

Whatsapp