Sony'nin Xperia M4 Aqua ve M5 modelleri Android Marshmallow güncellemesi almaya başladı

Sony, akıllı telefon modelleri için Android Marshmallow güncellemesi sunmaya devam ediyor. En yeni modeller Xperia M4 Aqua ve M5 oldu...

Akıllı telefon pazarında bir türlü istediği satış rakamlarına ulaşamayan firmalardan birisi olan Japonya kökenli Sony, bu sene Xperia X modelleri ile çıkış arıyor. Dünya genelinde farklı ülkelerde sunulmaya devam eden cihazlar Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Perfomance isimleri ile gelirken, daha sonra aileye Xperia XA Ultra da dahil olmuştu.

Firma yeni modellerle çıkış ararken, eski modellerini de unutmuyor. Cihazları için güncelleme desteğini en üst seviyede tutmak için çalışmalarını sürdüren firmanın yeni gelen bilgilere Android Marshmallow güncellemesine kavuşan iki cihazı Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 oldu.

Geçtiğimiz günlerde Kanada'da Rogers üzerinden gelen bilgi Android Marshmallow güncellemesinin Xperia M4 Aqua için çok yakında sunulacağı şeklindeydi. 3 Ağustos tarihi dile getirilirken, gelen bilgilere göre daha erken olarak güncelleme sunulmaya başlandı. 26.3.A.0.131 yapım numarasına sahip olan bu yeni güncelleme hem tek hem de çift SIM versiyonlar için geldi.

Sony'nin diğer bir modeli Xperia M5 için de Android Marshmallow güncellemesi geldi. 30.2.A.0.100 yapım numarasına sahip olan bu yeni güncellemenin Xperia M4 Auqa'nın aksine sınırlı olduğu ve şimdilik sadece E5603 versiyonu için sunulduğu ifade edilmekte.

Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesini yükleyen bazı Xperia M4 Aqua sahipleri "uyarlanabilen depolama" özelliğinin ise olmadığını belirtiyorlar. Bu özellik ile microSD kart, dahili veri kapasitesi gibi kullanılabiliyor...

Whatsapp