Sony'nin Xperia F8331 modelinin yeni görselleri ortaya çıktı

Sony'nin yeni Xperia F8331 modeli çok yakında gün yüzüne çıkabilir...

Akıllı telefon pazarında bir türlü istediğini bulamayan Sony, yeni modellerle yükseliş amaçlarken, bu sene farklı bazı modelleri gün yüzüne çıkardı. Xperia X adındaki yeni ailesi ile firma dikkat çekerken, Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance adındaki modeller yanı sıra Xperia XA Ultra adındaki bir tablet pazara sunulmuştu.

Bir süredir, firmanın geliştirdiği yeni bir model olarak Xperia F8331 hakkında bilgiler gelirken, cihazın hem görselleri ortaya çıkmış hem de benchmark veri tabanları üzerinden de bazı teknik özellikleri gün yüzüne çıkmıştı.

Xperia F8331 akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de yeni bazı görseller ortaya çıktı. Cihazın hem ön hem de arka tasarımı bu yeni görseller de detaylı olarak görülebiliyor.

Yeni akıllı telefonun Sony Xperia X Performance'ın halefi olacağı kaydedilirken, Xperia F8331, selefi gibi Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga seti dört çekirdekli işlemci içerirken, ayrıca grafik işlemci de Adreno 530 olarak yer almakta.

Sony Xperia X Performance, 5" ekran ile gelmişti ve Xperia F8331'in ise ekranı 5.1" olarak biraz daha büyük. Ayrıca cihazın her iki kamerası da 4K çözünürlükte kayıt yapabilecek. 

Büyük ihtimalle bu yeni akıllı telefon Eylül ayı başında Almanya'da düzenlenecek olan IFA 2016 etkinliğinde gün yüzüne çıkacak.

Whatsapp