Sony'nin Marshmallow güncellemesi alan cihazlarından birisi de Sony Xperia Z3 Tablet Compact oldu

Sony, hem akıllı telefon hem de tablet modelleri için Android Marshmallow güncellemesi sunmaya devam ediyor.

Son günlerde Xperia X serisi akıllı telefon modelleri ile gündemde olan Sony'nin bu cihazları Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance adları ile gelmişti.

Ayrıca Sony'nin HDR ekranı ile dünyada ilk olacağı iddia edilen Xperia X Premium adında bir cihaz daha sunacağı söylentileri gelse de Sony, bu durumu yalanladı.

Sony, bir yandan yeni modeller sunuyor ve geçtiğimiz ay da merakla beklenen Xperia Z3 ailesi için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınlamıştı. Xperia Z3 ailesinde akıllı telefonlar güncellemeyi alırken, gelen bilgilere göre şimdi de Sony Xperia Z3 Tablet Compact için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı.

Güncelleme versiyon numarası 23.5.A.0.570 olurken, OTA üzerinden yüklenebiliyor. Sony Xperia Z3 Tablet Compact tabletin LTE destekli versiyonları SGP621 ve SGP641 yanı sıra Wi-Fi versiyonları SGP611 ve SGP612 için de güncelleme indirilebilir durumda.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact, 8" büyüklüğünde ve 1920x1200 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cİhazın sistem belleği 3GB olarak belirlenmiş ve dahili veri kapasitesi de 16GB olarak gelmişti.

Tabletin yonga seti dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 801 olurken, 8.1MP arka kamera içeren Sony Xperia Z3 Tablet Compact'ın ön kamerası da 2.2MP olarak geliyor. Tablet 4.500mAh batarya içerirken, suya ve toza karşı da dayanıklı yapı içeriyor.

Whatsapp