Sony'nin CES 2017 Etkinliği 4 Ocak'ta

CES 2017 Tüketici Elektroniği Fuarına kısa bir süre kala, üreticiler de CES 2017 etkinlikleri için duyuru yapmaya devam ediyor. Son olarak Sony, CES 2017 etkinlik takvimini açıkladı.

Sony, CES 2017 etkinlik takvimini resmi olarak duyurdu. Teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği en büyük etkinliklerden biri olsn CES 2017 Tüketici Elektroniği Fuarı, resmi olarak 5 Ocak tarihinde kapılarını açacak ancak Sony biraz da sabırsız davranarak CES 2017'de sergileyecek modellerini tanıtmak için 4 Ocak tarihinde bir etkinlik düzenleyecek.  

Japonya merkezli teknoloji devi Sony'nin yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik Las Vegas'ta yerel saatle 05:00'da başlatacak ve etkinliğe katılmayanlar için canlı olarak yayınlanacak. Sony etkinliği, Las Vegas Kongre Merkezinde Sony standında gerçekleşecek. 

Peki Sony tarafından düzenlenecek etkinlikte ne gibi ürünlerin tanıtılması bekleyebiliriz? Gelen son bilgilere göre İki Sony Xperia akıllı telefonu - G3121 ve 3112 - söylentilere göre bu etkinlikte tanıtılacak ve ilk bilgilere göre bu iki cihaz da Snapdragon 820 yonga setinden güç alacaklar.

Ayrıca kesin olmamakla birlikte mevcut Xperia serisi akıllı telefonlar için Android 7.0 Nougat güncellemesine ait yol haritasının da açıklanabileceği iddia ediliyor. Son olarak, Sony'nin popüler oyun konsolu Playstation hakkındaki son değişiklikler ve yeniliklerin de bu etkinlikte açıklanmasını bekliyoruz. Etkinliği buradaki Sony USA Sitesi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Whatsapp