Sony Xperia XZ4'ün Kılıf Görüntüleri Sızdırıldı 

Sony'nin amiral gemisi olacak Xperia XZ4 akıllı telefonuna ait koruyucu kılıf görüntüsü internete sızdırıldı.

Sony Xperia XZ4 akıllı telefonun 6.5 inç büyüklüğünde 21: 9 en-boy oranına sahip ekrana sahip olması telefonun 166.9mm boyu ile oldukça uzun olmasına neden oluyor. Bu, Xperia XZ4'ün, 6,5 inç ama 19,5: 9 en-boy oranına sahip iPhone XS Max'tan neredeyse bir santimetre daha uzun olduğu anlamına geliyor. Doğal olarak, yeni Sony amiral gemisinin çok büyük olacağına dair bazı endişeler oluşuyor.

Telefon için kullanılan bir koruyucu kılıfın Weibo üzerinde Xperia XZ Premium ile karşılaştırmalı görüntülerinin yayınlanmasının ardından, aslında telefonun o kadar büyük görünmediği ortaya çıktı. Elbette, daha uzun, ama çok daha dar. Bu arada kılıfın Xperia XZ4'ün kendisinden daha büyük olduğunu da unutmayın. Bu yüzden cepte taşınması oldukça kolay olabilir. 

Tek elle kullanımda, hiç şüphesiz genişlik daha önemlidir. Xperia XZ4, 72.4mm genişliği ile 73mm genişliğe sahip olan şu andaki amiral gemisi Xperia XZ3'ten de daha dar olacak. Yani, Xperia XZ3'ü tek elle kullananlar için Xperia XZ4'ün sorun çıkarması pek mümkün görünmüyor. 

Geri kalan tasarım özellikleri ise yan tarafa entegre parmak izi okuyucusu ve alt tarafa yer alan hoparlörü de dahil olmak üzere beklenildiği gibi. Xperia XZ4, muhtemelen stereo ses özelliğine sahip olmaya devam edecek, ancak daha ince olan dikey çerçeveler ön panelde hoparlörler için yer olmadığı anlamına geliyor. 

Bazı söylentilerde, 3.5mm kulaklık girişinin geri geleceği iddia edilse de kılıf üzerinde kulaklık girişinin yeri görünmüyor. İyi tarafından bakarsak, Xperia XZ4, Sony'nin çlü kamera kurulumuna sahip ilk akıllı telefonu olacak. 

Whatsapp