Sony Xperia XZ4'ün Ekran Paneli Tekrar Ortaya Çıktı

Sony'nin önümüzdeki yılın başlarında duyurmaya hazırlandığı Xperia XZ4 amiral gemisine ait ekran panelinin en net görüntüsü paylaşıldı.

Geçtiğimiz ay birkaç kez gündeme gelen Sony Xperia XZ4 sahip olacağı donanım özellikleri ile amiral gemisi olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazın özellik bakımından kullanıcıları memnun etmesine kesin gözüyle bakılırken asıl merak edilen tarafın ise cihazın tasarımı olduğunu söyleyebiliriz.

Daha önceki render görüntülerindeki cihaz görsellerine bakacak olursak telefonun arka tarafında üçlü kamera kurulumu yer alırken ön tarafta ise Xperia XZ3 ile benzer şekilde fakat daha ince çerçevelere sahip bir ekran panelinin cihazda kullanıldığını görmüştük.

Cihazın render görüntülerinin ardından bugün ilk kez Xperia XZ4'ün ön tarafında kullanılacak olan ekran paneline ait gerçek bir görsel paylaşıldı. Görselde yer alan ekran paneline baktığımız zaman cihazın gerçekten de önceki sızıntılarda iddia edildiği gibi 21: 9 en boy oranına sahip bir ekran ile geleceğini görüyoruz.

Görselde yer alan ekran panelinde yanlardan çok ince çerçevelerin varlığı dikkat çekerken üst ve alt çerçevelerin Xperia XZ3'e kıyasla bir hayli ince olduğu görülüyor. Ayrıca alt ve üst çerçevelerin simetrik olmadığını da söylememiz gerekiyor.

Diğer taraftan üst tarafta çift delik olsa da önceki raporlarda cihazda tek ön kameranın yer alacağı bilgisine yer verilmişti. Ekran içi veya güç tuşuna gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olacağı düşünülen Xperia XZ4'de Snapdragon 855 işlemci, 6 GB RAM, Android 9 Pie işletim sistemi ve 3900 mAh kapasiteli pil gibi özelliklerin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Whatsapp