Sony Xperia XZ4 Üçlü Arka Kamera Sistemiyle Beraber Sızdırıldı

Sony'nin önümüzdeki yılın başlarında duyurmayı planladığı yeni amiral gemisi Xperia XZ4'ün en net render görüntüleri ortaya çıktı.

Önümüzdeki yıl Sony Xperia serisinin duyurulmasının 10. yıl dönümü olacak bu sebeple Japon şirketin kullanıcıların karşısına ilgi çekici bir cihazla çıkması bekleniyor. Xperia XZ4 olarak adlandırılacağı bilinen yeni Sony amiral gemisinin önümüzdeki yılın başında MWC 2019 kapsamında resmi olarak duyurulacağı düşünülüyor. 

Geçtiğimiz haftalarda farklı render görüntüleri ile gündeme gelen cihaz bugün net bir şekilde tekrar sızdırıldı. Cihazın arka tarafında yer alan üçlü kamera sisteminin bir hayli dikkat çektiğini belirtmemiz gerekiyor.

Aşağıdaki resimde görebileceğiniz üzere Xperia XZ4'de 21: 9 en boy oranına sahip bir ekran paneli kullanılacak. Cihazda yer alan alt ve üst çerçevelerin bir hayli küçüldüğünü görüyoruz fakat halen rakipleri kadar rekabetçi olamadığını söyleyebiliriz. Bildiğiniz üzere akıllı telefon pazarında yer alan birçok firma artık %90'dan yüksek ekran kasa oranı sunan cihazları piyasaya sunmaya başladı.

Sony Xperia XZ4'ün render görüntülerinden yola çıkacak olursak telefonun arka tarafında cam bir malzeme kullanıldığını görüyoruz. Yanlarda metal çerçevelere sahip olması beklenen cihazın arka tarafında üçlü kamera sistemi yer alacak.

Önceki sızıntılara göre Sony Xperia XZ4, 6,5 inç boyutunda bir ekran paneli ile birlikte gelecek. İçerisinde Snapdragon 855 işlemci, 6 / 8 GB RAM, 64 / 128 / 256 GB dahili depolama alanı, Sony IMX586 kamera, 4000 mAh kapasiteli pil ve Android 9 Pie işletim sisteminin yer alacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp