Sony Xperia XZ4 Compact Tek Arka Kamera İle Ortaya Çıktı

Sony Xperia XZ4'ün ardından ufak boyutlu Xperia XZ4 Compact modelinin de render görüntüleri paylaşıldı. Cihaz daha önceki modeller ile benzer bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia XZ4'ün render görüntüleri paylaşılmıştı. Bugün ise daha küçük ekran boyutuna sahip Xperia XZ4 Compact modelinin render görüntüleri paylaşıldı. Görüntüler Xperia XZ4 Compact modelinin önceki Compact modelleri ile benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Tek arka kameraya sahip olduğu görülen cihazın ön tarafında Sony'nin birçok cihazından alışık olduğumuz çift hoparlör ızgarasını görüyoruz. Arka tarafta herhangi bir parmak izi okuyucusu bulunmayan cihazda güç düğmesine yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusunun kullanıldığı düşünülüyor. Sony diğer firmalardan farklı olarak cihazlarında güç düğmesine yerleştirilmiş parmak izi okuyucusu kullanabiliyor.

Günümüzde çerçevesiz ekranlı akıllı telefonlar popüler hale gelmeye başlamışken Japon teknoloji devinin neden halen bu tarz kalın çerçeveli tasarıma sahip cihazlar ürettiği konusunda eminiz ki kimsenin bir fikri yoktur. Açıkçası her yıl zarar açıklayan Sony'nin mobil bölümü bu tasarım anlayışı ile devam ederse zarar etmeye mahkum gibi görünüyor.

Ön tarafta 5 inç boyutunda ekran paneli kullanıldığı iddia edilen Xperia XZ4 Compact raporlara göre 139,9 x 66,5 x 9,3 mm ölçülere sahip olacak. Bir önceki modelden daha uzun fakat daha ince bir yapı sunan cihazın tek el ile rahat bir şekilde kullanılabileceğini söyleyebiliriz.

Whatsapp