Sony Xperia XZ2 Premium sürpriz hediyelerle ön siparişe sunuldu

Japonya merkezli Sony firmasının geliştirdiği Xperia XZ2 Premium isimli telefonunu ön siparişle satın alacaklara 280 dolar değerindeki Xperia Ear Duo kablosuz kulaklık modelleri armağan ediliyor.

Japonya merkezli akıllı telefon üreticisi olan Sony Mobile, son dönemlerde ülkemiz başta olmak üzere birçok ülkedeki satış eylemlerini durduracağı haberleriyle gündemden düşmüyor. Firmanın 4K ekran çözünürlüğüne sahip olan akıllı telefon modeli Xperia XZ2 Premium modeli Nisan ayında tanıtılmasına rağmen cihazın satış bilgileri belirlenmezken, dün itibariyle ön sipariş alımlarına başlanıldığı duyuruldu.

5.8 inç genişliğinde olan 4K çözünürlüklü HDR LCD ekran paneli üzerinde şekillenen cihazın Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alırken, 64 GB kapasitesindeki depolama alanıyla birlikte geliyor ve hafızası MicroSD kart yuvası ile arttırılabiliyor. Arka yüzünde 19 MP + 13 MP çift kamera sensörlerine sahip olan Sony Xperia XZ2 Premium modellerinin ön yüzünde ise 13 MP çözünürlüğündeki öz çekim kamerası yer alıyor.

Su ile toza karşı dayanıklılık sergileyen ürün kutusundan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle birlikte çıkacakken, enerjisini ise 3540 mAh kapasitesindeki bataryanın sağlayacağı belirtiliyor. Ön sipariş yöntemiyle birlikte cihazı satın alanların ve direk olarak cihazı satış almak isteyenlerin Temmuz ayının son gününü beklemesi gerekirken, cihazın satış fiyatının ise 999 dolar olduğunu belirtelim.

Öte yandan Amazon ve resmi Sony online sipariş kanalı üzerinden cihazı ön sipariş yöntemiyle satın alacak olanlara 280 dolar değeri olan Xperia Ear Duo kablosuz kulaklık modelleri de ücretsiz olarak armağan edilecek.

Whatsapp