Sony Xperia XZ1'in Canlı Görselleri ve 360 Derecelik Videosu İnternete Sızdırıldı

Sony Xperia XZ1'in internete sızdırılan canlı görselleri ve CAD tabanlı görüntüleri telefonun tüm tasarımını gözler önüne seriyor.

Yakında piyasaya çıkacak olan Sony Xperia XZ1'in arka panelini gösteren bir sızıntıdan kısa süre sonra cihaz, önceki sızıntının ortaya çıkardığı tasarımı tamamen doğrulayan daha net görüntülerle tekrar sızdırılmış durumda.

Bu yeni sızıntı, Xperia XZ1 akıllı telefonu her açıdan gösteriyor:

Xperiaailesi.com adlı site tarafından paylaşılan sızıntı ayrıca, Snapdragon 835 yonga seti, 5.2-inç HDR ekranın yanı sıra 19MP arka kamera (Motion Eye özelliği ile) ve 13MP ön kamera da dahil olmak üzere telefonun bazı önemli özelliklerini ortaya koyuyor / doğruluyor.

Sony Xperia XZ1 ayrıca, ünlü twitter kullanıcısı @OnLeaks ve Hindistan'ın teknoloji şirketi Compareraja'dan bir CAD render videosunda da sızdırıldı. Video dün Youtube üzerinden paylaşıldı ve IFA 2017 Tüketici Elektroniği Fuarında tanıtılacak üç Sony Xperia cihazı Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact ve Xperia X1 tasarımı hakkında önemli ipuçlarını ortaya çıkardı. 

https://www.youtube.com/watch?v=12KpIecOk8k

Bu son noktada, Android Nougat ile çalışması beklenen diğer büyük firmaların Android telefonlarının bile, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile piyasaya çıkması muhtemel görünmüyor. Sony Xperia XZ1'in Android 8.0.0 işletim sistemi ile piyasaya çıkması bekleniyor. Bununla birlikte Sony, Android güncellemeleri konusunda en hızlı firmalardan bir oldu. 

Kaynak: https://www.compareraja.in/blog/exclusive-xperia-xz1-leaked-3d-renders-and-video/

Whatsapp