Sony Xperia XZ1'in Arka Panel Görüntüsü Çok Büyük Flaş Yuvasını Gösteriyor

Sony Xperia XZ1 akıllı telefon, devasa bir arka kamera flaşına sahip olabilir. Bu bilgi, internete sızdırılan Xperia XZ1 arka panel görüntüsü ile ortaya çıktı.

Sony Xperia XZs ara model piyasaya sunuldu ve Xperia XZ1 akıllı telefon şirketin gerçek amiral gemi akıllı telefonu olacak. Xperia XZ1, Sony Xperia XZ Premium modelinden daha küçük 5.2 inç bir ekrana sahip olacak ancak Snapdragon 835 yonga seti ve etkileyici kamerasını, kare metal gövdesi ile devam ettirecek. 

Sony Xperia XZ1'in kamerasını aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz. Metal gövdeye sahip cihazın, gelişimi tamamlandıktan sonra doğal olarak su geçirmezlik özelliğine de sahip olmadı bekleniyor. 

Peki ama ekstra büyük olan flaş deliği neye işaret ediyor? Bu flaş deliği Xperia XZ Premium'dan çok daha büyük ve belki de Xperia XZ1'in ekstra gelişmiş odaklanma özellikleri için daha fazla sensöre yer açmak için böyle bir boşluğa ihtiyaç duyuldu. Xperia XZ Premium halihazırda lazer otofokus ve RGBC IR sensörü bulunuyor ancak yine de o kadar fazla yer kaplamıyorlar. 

Şu ana kadar bildiklerimize göre, Sony Xperia XZ1 arka kamerası 4K video kaydı yeteneğine sahip 19MP sensörler gelecek ve 12MP'lik ön kamera da 4K video kaydı yapacak. Xperia XZ1'in arka kamerasında etkileyici 960fps yavaş çekimli video modunun da mevcut olması muhtemel.

Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact ve X1 akıllı telefonların IFA 2017'de duyurulması ve en geç 10 Eylül'de satışa sunulması bekleniyor. Android O işletim sistemi ile piyasaya çıkması beklenen Xperia XZ1'in fiyat hedefi olarak 860 € / 720 € fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor.

Whatsapp