Sony Xperia XZ1 Compact'ın Pembe Rengine Ait Görseller Sızdırıldı

Sony Xperia XZ1'in ardından şimdi de Xperia XZ1 Compact'ın basın görsellerini internete sızdırıldı.

Roland Quandt, Sony Xperia XZ1'in resmi basın basın görsellerini paylaştıktan bir görüntü n sonra şimdi de Xperia XZ1 Compact'ın basın görselleri ile karşımıza çıkıyor. Sony Xperia XZ1 Compact, bu sefer pembe olarak adlandırılıyor olsa da daha çok portakal rengine benzeyen bir renk versiyonu ile karşımızda. 

https://twitter.com/rquandt/status/900910972205924352

Hayal gücüne hiç bir şey bırakmadan XZ1 Compact arka tarafında tek kamera ve ön kamera ile birlikte gelecek. Sony, klasik Xperia tasarımını bir kez daha muhafaza ediyor ve ön paneldeki üst ve alt kısımda bulunan büyük çerçeveleri kullanmaya devam ediyor. Ses tuşları, güç tuşunun hemen sonra zerinde yerini alıyor ve ayrıca Xperia XZ1 Compact da özel bir kamera tuşuna sahip olacak. 

Sim tepsisi telefonun sol tarafındaki yerini korurken, üst tarafta 3.5mm kulaklık girişi ve gürültü engelleyici mikrofon bulunuyor. 

Roland Quandt'ın verdiği bilgiye göre, Sony Xperia XZ1 Compact akıllı telefon Siyah, Gümüş ve Mavi renk seçenekleri ile de satışa sunulacak. Umarız Xperia XZ1 Compact'ın tasarımı, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan boyutlarının aksine ince, amiral gemisi tasarımına yakın bir çizgide olur. 

Whatsapp