Sony Xperia XZ ve X Compact için yeni güncelleme geldi

Sony, kısa süre önce pazara sunduğu Xperia XZ ve X Compact modelleri için yeni bir güncelleme yayınladı.

Japonya'nın önemli teknoloji, devlerinden birisi olan Sony, geçtiğimiz Eylül ayında yeni akıllı telefon modelleri Xperia XZ ve Xperia X Compact adındaki cihazlarını sunmuştu. Xperia XZ firmanın yeni amiral gemisi modeli olurken, diğer cihaz Xperia X Compact ise, Şubat ayında gelen daha önceki amiral gemisi Xperia X'in küçük modeli olarak geldi.

Daha önceki modellerini pazara duyurudan bayağı zaman geçtikten sonra sunan firma, bu kez biraz daha erken davrandı ve önce Xperia X Compact daha sonra da Xperia XZ modeller farklı ülkelerde satışa çıkmıştı.

Sony, bu cihazları için güncelleme desteğini de üst seviyede tutarken yeni bir güncellemenin hem Sony Xperia XZ hem de Xperia X Compact için sunulduğu kaydediliyor. Bu yeni güncelleme Kasım ayı güvenlik güncellemesini içeriyor. Bilindiği üzere Android platformunda yer alan büyük firmalar cihazları için aylık güvenlik güncellemelerini sunarak platformu daha güvenli hale getirmek için işbirliğine gitmişlerdi.

39.0.A.3.30 ve 34.1.A.3.49 yapım numarası ile gelen bu yen güncelleme OTA üzerinden yüklenebiliyor ve kısa sürede bir çok ülkede de yerini alacağı ifade ediliyor. Sony Xperia XZ ve Xperia X Compact akıllı telefona sahip olanlar Ayarlar menüsü altında yeni güncellemeyi kontrol edebilir ve cihazlarına yükleyebilirler.

Whatsapp