Sony Xperia XZ Premium'un Kırmızı Rengi ile Tanışın

Sony, premium seviye akıllı telefonu Xperia XZ Premium'un Kırmızı renk seçeneğini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Eğer siz de Sony'nin amiral gemisi Xperia XZ Premium satın almayı düşünüyorsanız ve renk seçenekleri isteklerinizi karşılamıyorsa, bir süre daha beklememiz sizin için iyi olabilir. Zira Sony, amiral gemisi Xperia XZ Premium için farklı renk seçeneklerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. 

Birçoğunuzun şu ana dek muhtemelen bildiği üzere şu an Xperia XZ Premium için üç renk seçeneği bulunmakta. Bu seçenekler arasında, Deepsea Black, Luminous Chrome ve Bronz Pembe renkler bulunuyor. Bu renkler arasında en çok dikkat çeken ise Luminous Chrome rengi oluyor. 

Yukarıda belirttiğimiz üç renk seçeneği dışında Japon kökenli teknoloji devi dördüncü renk seçeneği olarak Kırmızı renkli Xperia XZ Premium akıllı telefonu piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Japon şirketin amiral gemisi için büyük planları olduğunu düşündüren Kırmızı Sony Xperia XZ Premium'un resimleri internete sızdırıldı.

Ne yazık ki, cihaz NTT DoCoMo'nun logosunu kullanıyor ve bu da ilk başta Japonya'da piyasaya sunulacağı anlamına geliyor. Umarız, Sony Xperia XZ Premium'un kırmızı renkli versiyonu diğer ülkelerdeki raflarda da yerini alacaktır. Fakat malesef şimdilik kırmızı renkli Sony Xperia XZ Premium hakkında elimizde daha fazla bilgi bulunmuyor. 

Whatsapp