Sony Xperia XZ pembe olarak da geliyor

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia XZ, kadın kullanıcılara pembe renkli olarak geliyor...

Sony, bu ay başında düzenlenen IFA 2016 etkinliğinde, Almanya Berlin'de bazı yeni cihazlarının duyurularını gerçekleştirdi. Bu cihazlar arasında iki yeni akıllı telefon modeli de yer alırken, bunlardan bir tanesi Sony Xperia XZ adındaki yeni amiral gemisi modeli olurken, diğeri de Şubat ayında sunulan Xperia X adındaki cihazın daha küçük versiyonu olan Sony Xperia X Compact adındaki model oldu.

Sony Xperia X Compact, bazı ülkelerde satışa sunulmuş durumda ve diğer model Xperia XZ ise ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Xperia XZ akıllı telefon Mineral Black, Platinium ve Forest Blue olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile geliyordu ve çıkan yeni bir görsele göre de özellikle kadın kullanıcıların ilgi göstereceği pembe renkli versiyon da pazara sunulacak. Görsele baktığımızda cihazın montajdan önce kasası pembe rengi ile görülebilmekte.

Sony Xperia XZ akılı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonun yonga seti dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 olarak belirlenmiş.

Cihaz 3GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi ise 32GB / 64GB olmak üzere iki farklı seçenek olarak gelecek. 23MP arka kamera ve 13MP ön kamera içeren Sony Xperia XZ akıllı telefonun bataryası ise 2900mAh olarak yer almakta.

Whatsapp