Sony Xperia XZ kutu açma videosu yayınlandı

Sony Xperia XZ'nin kutusuna daha yakından bakın...

Pazarın önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Sony, bu ay başında iki yeni akıllı telefon modeli duyurusu gerçekleştirdi. Bunlardan bir tanesi yeni amiral gemisi modeli olarak Sony Xperia XZ olurken, diğeri de Xperia X Compact adındaki yeni bir diğer model oldu. Sony Xperia X Compact bazı ülkelerde satışa sunulmuştu, ancak Xperia XZ ise henüz satışa çıkmış değil.

https://www.youtube.com/watch?v=--mWVdG-m-Y

Şu anda gündemde her ne kadar Apple'ın yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri yer alsa da Sony'nin amiral gemisi Xperia XZ için bir kutu açma videosu yayınlandı. Bu kutu açma videosunda cihazı ve ayrıca akıllı telefonun kutu içeriğini görebilmekteyiz.

Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia XZ, önceki amiral gemileri gibi 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 8.1mm kalınlığı diğer firmaların amiral gemisi modellerine göre biraz daha kalın olurken, cihazın ağırlığı ise 161gr olarak belirlenmiş.

Sony Xperia XZ, diğer bir çok üst seviye akıllı telefon gibi dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor. 3GB sistem belleği ile gelen Xperia XZ'nin dahili veri kapasitesi ise microSD kart ile artırılabilir şekilde 32GB olarak gelmekte. Cihazın kameralarına bakacak olursak eğer, arka kamera 23MP ve ön kamera da 13MP olarak belirlenmiş. 

Akıllı telefonun işletim sistemi Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Whatsapp