Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve Xperia L2 Basın Görselleri Sızdırıldı

Sony'nin yakında gün yüzüne çıkacak üç yeni akıllı telefonuna ait basın görselleri internete sızdırıldı.

Japon üretici Sony. 2017 yılında farklı segmentlerde ve fiyat grubunda yet sekiz afet akıllı telefon piyasaya sundu ve şirketin bu yıl için de benzer planları varmış gibi görünüyor. Pek çok Sony Xperia hayranı muhtemelen Sony'nin Xperia XZ2 gibi 2018 üst seviye telefonlarını bekliyor olsa da şimdi orta seviyede Xperia XA2 ve XA2 Ultra ile alt seviyeden Xperia L2 hakkında bilgiler geldi.

Daha önce de Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia L2'nin gösteren görüntüler ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte, şimdi, Venture Beat sayesinde, yeni akıllı telefonların basın görsellerine bir göz atabiliriz. Büyük olasılıkla Sony bu görüntüleri, cihazları duyurduktan sonra üç telefonu tanıtmak için kullanacaktır.

Sony Xperia XA2 Ultra 

Geçen yıl piyasaya sürülen ve MediaTek işlemcileri tarafından desteklenen Xperia XA1 ve Xperia XA1 Ultra'nın aksine, Xperia XA2 ve XA2 Ultra, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 630 yonga setine sahip olacak. Her iki akıllı telefon da farklı boyutlarda 1080p Ekranlara sahip olacak: Xperia XA2'de 5.2 inç, Xperia XA2 Ultra'da 6 inç ekran olacak. Ultra versiyonu 15MP çift ön kameraya ve 21MP arka kameraya sahip olacak. Xperia XA2 ise aynı arka kameraya fakat sadece 7MP ön kameraya sahip olacak. 

Sony Xperia XA2

Sony Xperia akıllı telefonlarında bir ilk olarak üç yeni cihaz da arka tarafta yer alan parmak izi okuyucuya sahip olacak. Görünüşe göre Xperia L2'nin Android 7 Nougat'la birlikte piyasaya çıkması beklenirken, yalnızca Xperia XA2 ve XA2 Ultra kutusundan Android 8 Oreo ile birlikte çıkacak.

Sony Xperia L2

Sony, yakın gelecekte Xperia XA2 serisini ve Xperia L2'yi CES 2018'de (9-12 Ocak) veya MWC 2018'de (26 Şubat - 1 Mart) duyuracak. Detayları öğrenmek için bizi izlemeye devam edin. 

Whatsapp