Sony Xperia XA2 ve XA2 Ultra'nın CAD Tabanlı Görüntüleri Sızdırıldı

Sony Xperia XA2 ve Xperia XA2 Ultra'ya ait CAD tabanlı görüntülerin internete sızdırılmasının, telefonun arka tarafındaki yeni tasarımı da ortaya çıkardı.

Japon teknoloji devi Sony'nin Xperia XA serisi hala oldukça yeni ve geçmişinde iki nesil cihaz bulunuyor. Xperia XZ serisi genellikle bir çift cihaz olarak sunuluyor. Bu cihazlar "normal boyutlu" XA ve phablet formundaki XA Ultra modelinden oluşuyor. Xperia XA serisi cihazlar, süper ince kenar çerçeveleri olan, fakat yine de kalın alt ve üst çerçevelerinin olan orta orta seviye akıllı telefonlar  ve yüksek çözünürlüklü ön ve arka kameralar ve her ikisi de LED flaşlı selfie kamerayı tercih eden kullanıcıları hedef alıyorlar. 

Çok yaşında bir yaşını dolduracak olan Sony Xperia XA1 ve Xperia XA1 Ultra'nın haleflerinin piyasaya sunulması bekleniyor. Ve bugün ortaya çıkan en son sızıntılar, Sony Xperia XA2 ve Xperia XA2 Ultra'nın aynı çerçeve ve alt ve üst çetelere sahip olacağını gösteriyor. 

Bu tür sızıntılara ilişkin oldukça iyi bir geçmişe sahip olan @OnLeaks, sızdırılmış boyutlara dayandığı iddia edilen görüntüleri, Tiger Mobiles web sitesi üzerinden paylaştı. Görüntülerde, parmak izi tarayıcının arka yüze entegre edildiği görülüyor ki bu, şimdiye kadar parmak izi tarayıcı sensörünü yan taraftaki güç tuşu üzerine monte eden Sony için bir ilk olacak. Bu sayede ABD pazarında satışa sunulacak olan Sony cihazları da parmak izi tarayıcıyı sahip olabilir. 

Telefonun arka tarafındaki tasarımın ise hafif kavisli bir arka yüzey oluşturacak şekilde geliştirildiği de görüyoruz ki bu tasarım, Xperia XA2 Ultra gibi büyük bir cihazda ergonomi için harika olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=qs8X0BDpja8

Bunun dışında, Xperia XA2 Ultra, 6 inç 1080 x 1920 ekran, Qualcomm Snapdragon 630 yonga seti, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 21 MP'lik ana kamera sızıntısının dışında herhangi bir potansiyel teknik özellik bilgisine hala sahip değiliz. Cihazın ön kamera özellikleri de gizemini korumaya devam ediyor. Sony Xperia XA2 de daha küçük bir ekranda benzer teknik özelliklere sahip olacak. 

Whatsapp