Sony Xperia XA1, XA1 Ultra ve L1 Modelleri İçin Güvenlik Güncellemesi Geldi

Sony Xperia XA 1, Xperia XA1 Ultra ve Xperia L1 modelleri için Ağustos ayı güvenlik yamasını içeren yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Sony, kısa süre önce piyasaya sürdüğü üç önemli cihazı için yeni bir sistem güncellemesi göndermeye başladı. Yeni güncelleme, Ağustos ayı güvenlik yamasını Sony Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra ve Xperia L1 modelleri için getiriyor. Elbette Eylül ayının sonlarına doğru gelirken Sony'nin bu üç önemli modeli için Ağustos ayı güvenlik yaması güncelleştirmesi dağıttığını görmek biraz düşündürüyor.

Yeni güncelleştirmenin yapı numaraları sırasıyla Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra ve Xperia L1 için 40.0.A.6.135, 42.0.A.4.101 ve 43.0.A.5.79 olarak belirtilmiş durumda. Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra ve Xperia L1 için önceki güncellemenin yapı numaraları sırasıyla 40.0.A.6.121, 42.0.A.4.89 ve 43.0.A.5.72 olarak biliniyordu.

Güncelleştirme, işletim sisteminde herhangi bir büyük değişiklik getiriyor. Tüm cihazlar hala Android 7.0 Nougat üzerinde çalışıyor. Diğer taraftan Sony, kısa bir süre önce Xperia XA1 ve Xperia XA1 Ultra modellerinin Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağını doğrulamıştı. Büyük ihtimalle bu iki cihaz için herhangi bir Android 7.1 Nougat güncellemesi olmayacak, Sony muhtemelen bunları doğrudan Android 8.0 Oreo sürümüne güncelleyecek.

Diğer güvenlik yamalarda olduğu gibi Sony'nin dağıttığı yeni güvenlik yamasınının içerisinde çok sayıda farklı hata düzeltmeleri ve çeşitli diğer performans iyileştirmeleri bulunuyor. Eğer sizde bu üç Sony cihazından bir tanesini kullanıyorsanız mutlaka yeni dağıtılan Ağustos ayı güvenlik yaması güncelleştirmesini cihazınıza yükleyin. Güncellemeyi henüz almadıysanız, Ayarlar - Telefon Hakkında bölümüne gidin ve yazılım güncelleme kısmına giderek güncellemeyi kontrol edin.

Whatsapp