Sony Xperia XA1 Plus Modeli Amerika'da Satışa Sunuldu

Sony tarafından geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtılan yanlardan çerçevesiz orta seviye akıllı telefon Xperia XA1 Plus modeli Amerika'da satışa sunuldu.

Sony, Xperia XZ1 ve XZ1 Compact modellerini ABD'de piyasaya sürdükten kısa bir süre sonra başka yeni bir modelini ama daha ucuz fiyat etiketine sahip olan akıllı telefonunu satışa sundu. 5.5 inç büyüklüğündeki 1080p çözünürlüğünde ekrana sahip olan orta seviye Xperia XA1 Plus yanlardan çerçevesiz olan tasarımı, alt ve üstte bulunan büyük çerçeveler ile beraber satışa çıktı.

Kilitsiz Sony Xperia XA1 Plus modeli bugün itibariyle, Sony'nin resmi ABD dağıtım kanallarından biri olan Amazon aracılığıyla ön siparişe açıldı. Yeni akıllı telefon 379.99 dolar fiyat etiketi, altın, siyah ve mavi renk seçenekleri ile beraber satışa sunuldu, Ön sipariş verenlerin cihazı 23 Ekim'de gönderilmeye başlanacak. Diğer kilitsiz Sony cihazlarında olduğu gibi, bu cihazda Verizon ve Sprint operatörü ile uyumlu değil ancak AT & T, T-Mobile, Cricket, MetroPCS ve benzeri herhangi bir GSM / LTE operatörü ile uyumlu olarak çalışıyor.

Sony Xperia XA1 Plus, sekiz çekirdekli MediaTek Helio P20 işlemci, 23 MP çözünürlüğünde arka kamera, 3 GB RAM, 32 GB genişletilebilir dahili depolama alanı ve 3430 mAh pil içeren alüminyumdan ve camdan üretilmiş bir kasa ile beraber geliyor. Cihazın yan güç düğmesinde bir parmak izi tarayıcı gömülü olsa da, ABD'de bu özellik devre dışı bırakılmıştır. 

Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile beraber kutudan çıkan Xperia XZ1 ve Xperia XZ1 Compact modellerinin aksine Xperia XA1 Plus, Android 7.0 Nougat ile beraber kutudan çıkıyor. Elbette, Sony bu modelini Android 8.0 Oreo sürümüne güncelleyecek, ancak bunu 2018 yılından önce mi yapacak bilmiyoruz.

Whatsapp