Sony Xperia XA ve Xperia X akıllı telefonlar için yeni bir güncelleme yayınlandı

Sony'nin iki akıllı telefon modeli için firmadan yeni bir güncelleme geldi...

Sony, bu sene yepyeni modeller ile karşımıza geldi ve özellikle de firmanın yeni Xperia X serisi modelleri pazarda büyük ilgi görüyor. Bu ailenin ilk üç üyesi Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance isimleri ile Şubat ayında gün yüzüne çıkarken, daha sonra Xperia XA Ultra modeli gelmiş. Ayrıca bu ay da Xperia XZ ve Xperia X Compact adındaki modelleri aileye dahil olmuştu.

Bir yandan yeni modeller sunan firma diğer taraftan güncelleme desteğine de devam ederken, gelen bilgilere göre Xperia XA ve Xperia X adındaki iki cihaz için yeni güncellemeler yayınlandı. Ayrıca Xperia XA'nın çift SIM kart desteği içeren versiyonu için de güncelleme geldi.

Sony Xperia XA tek ve çift SIM versiyonları için gelen güncelleme yapım numaraları 33.2.A.3.74 ve 33.2.B.3.74 olarak belirlenmiş. Henüz bu yeni güncelleme ile birlikte ne gibi değişiklikler ve yeniliklerin sunulduğuna dair değişiklik listesi ise yayınlanmış değil.

Ancak 33.2.X.2.XX seviyesinden 33.2.X.3.XX seviyesine yapım numarasının yükselmesi, firmanın bazı büyük değişiklikler içeren bir güncelleme olma ihtimalini de yükselttiğini belirtelim.

Ayrıca Sony Xperia X akıllı telefon için de yeni bir güncelleme geldi ve bu yeni güncelleme yapım numarası ise 34.0.A.2.301 olmakta. Daha önceki yapım numarası 34.0.A.2.292 olmuştu ve bu da bu güncellemenin diğer güncellemelere göre daha küçük değişikler içeren bir güncelleme olabileceğini gösteriyor.

Whatsapp