Sony, Xperia XA Ultra için Android 7.0 Nougat Güncellemesini Yayınlamaya Başladı

Sony, son dönemde dikkat çeken phablet modellerden biri olan Xperia XA Ultra için Android 7.0 Nougat güncellemesini kullanıma sunmaya başladı.

Sony, diğer Android akıllı telefon üreticilerinden biraz daha yavaş olmakla birlikte, uzun süredir beklenen Android 7.0 Nougat güncellemesini akıllı telefonlarının birçoğu için kullanıma sunmaya devam ediyor. Sony Xperia XA Ultra akıllı telefona sahip olan kullanıcılar, cep telefonları için en yeni güncellemenin kullanılabilir olduğunun farkındalar.

Japonya merkezli teknoloji devi şirket, Android 7.0 Nougat güncellemesini Sony F3211 ve Sony F3212 gibi birkaç Xperia XA Ultra modeli için kullanıma sundu. Eğer farklı bir Xperia XA Ultra versiyonuna sahipseniz, muhtemelen bu yeni güncellemeyi almak için çok fazla beklemeyeceksiniz. 

Güncelleme hakkında pek fazla ayrıntı bilinmiyor, ancak yeni Android sürümünün 36.1.A.0.179 olarak gelmesi gerekiyor. Ayrıca, güncellemenin bu yıl Google tarafından yayınlanan birçok güvenlik yamasından birini hatta wn sonuncusunu içermesini bekliyoruz. 

Xperia XA Ultra, yaklaşık bir yıl önce piyasaya sürülen orta sınıf bir akıllı telefon olarak dikkat çekiyor. Açıkçası, cihaz Android 6.0 Marshmallow ile birlikte piyasaya çıktı, ancak Sony daha sonra kullanıcılara Android 7.0 Nougat güncellemesi sağlayacağını doğruladı. Xperia XA Ultra'nın alacağı son önemli işletim sistemi güncelleştirmesinin bu olup olmayacağına dair şimdilik bir bilgi yok, ancak muhtemelen yıl sonuna kadar herşey ortaya çıkmış olur.

Whatsapp