Sony Xperia XA (2017) akıllı telefonun yeni bir videosu ortaya çıktı

Sony'nin yakın zamanda sunacağı Xperia XA (2017) akıllı saat için yeni bir video geldi.

Sony, geçtiğimiz sene içerisinde bir çok model sunan firma, özellikle de Xperia X modelleri ile adından söz ettirdi. Geçtiğimiz Şubat ayında ilk modeller MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulmuştu ve en alt model de Xperia XA adı ile gelmişti. Bir süredir firmanın bu cihazın halefi yeni bir model hakkında bilgiler gelirken, bu cihaz yakında duyurulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=3PtFKWwWCnc

Henüz Sony'nin bu yeni cihazını hangi isimler sunacağına dair bilgi bulunmamakta. Xperia XA (2017) ya da Xperia XA 2 ismi ile sunulabilir. Yeni cihazın model numarası ise G3121 olarak ortaya çıktı ve kısa bir süre önce bazı görseller ortaya çıkmıştı. Bu görsellerin ardından şimdi de cihazın videosu ortaya çıktı.

Büyük ihtimalle Sony, Xperia XA adındaki bu modelini ve ayrıca bazı yeni modellerini de Şubat ayı sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulacak.

Henüz cihazın teknik özellikleri hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak video üzerinden ortaya çıkan detay ise akıllı telefonun 23MP çözünürlüğünde arka kamera ile sunulacak olması. Diğer üreticiler son dönemde çok fazla MP olarak kameralarını sunmazken, Sony, ise geçtiğimiz sene olduğu gibi 23MP olarak kameraya sahip modeller sunmaya devam ediyor.

Tasarım olarak baktığımızda ise özellikle de üst ve altta çerçevenin oldukça kalın olduğu görülüyor. Ancak yanlarda ise çerçeve çok daha ince gelmekte.

Whatsapp