Sony Xperia G3112 ve G3121 akıllı telefonlar MWC 2017'de gün yüzüne çıkabilir

Sony'nin iki yeni akıllı telefonu ortaya çıkarken, cihazların MWC 2017'de duyurulabileceği kaydediliyor.

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden birisi olan Sony, bu sene bir çok yeni model ile dikkat çekerken, özellikle de Xperia X ailesi büyük ses getirdi. Şubat ayında MWC 2016'de ilk kez Xperia X serisi duyurulurken, 5" ekran ile gelen Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance pazara sunulmuştu.

İlerleyen dönemde bu sefer de 6" ekrana sahip phablet sunan firmanın bu yeni modeli de Xperia XA Ultra adı ile gelirken, geçtiğimiz ay da firmanın yeni akıllı telefon modelleri Xperia XZ ve Xperia X Compact IFA 2016'da gün yüzüne çıkmıştı. 

Sony'nin iki yeni akıllı telefon daha ortaya çıktı. Sony Xperia G3112 ve G312 olarak görünen bu yeni cihazlar henüz resmi olarak duyurulmazken, gelen bilgilere göre gelecek sene başlarında düzenlenecek olan MWC 2017'de resmi olarak duyurulabilir.

Avrasya Ekonomik Komisyonu'nda ortaya çıkan akıllı telefonların G3112 ve G3121 olarak sadece model numaraları görünürken, henüz teknik özellikleri ya da tasarımına dair bilgiler ortaya çıkmadığını belirtelim.

Sony'nin gelecek sene yeni nesil Xperia X modelleri ile pazarda ilgi görmesi bekleniyor. MWC 2017'de yeni cihazlar gün yüzüne çıkacak. Xperia X1 ve diğer modellerle bakalım Sony, gelecek sene umut ettiği satış rakamlarına ulaşabilecek mi...

Whatsapp