Sony Theme Creator Aracı Android 7.0 İle Uyumlu Hale Geldi

Sony tarafından geliştirilen ve Android cihazlarda kullanılmak üzere tema geliştirilmesinde kullanılan Sony Theme Creator uygulaması Android 7.0 Nougat ile uyumlu hale geldi.

Android tamamen özelleştirilebilen bir mobil işletim sistemidir. Android platformunu bu kadar popüler yapan şey de budur. Bununla birlikte, telefonunuzun görünümünü değiştirirken Android'in yapabileceği çok şey var. Elbette cihazınıza Root yetkisi kazandırarak çok daha fazla seçeneğe sahip olabilirsiniz. Ancak yerel tema desteği istiyorsanız, cihazınızda Android 8.0 Oreo kullanmadığınız sürece büyük olasılıkla özel uygulama ve temaları kullanmak zorunda kalacaksınız.

Sony, 2015 yılında tema olayını ilk kez başlatanlar arasında yer aldı ve herkesin özel bir tema oluşturmasına izin veren tema yaratıcı araçlarını duyurdu. O günden beri destek sadece Android 5.0 Lollipop ile sınırlıydı. Bugün ise Sony desteğini güncelledi ve uygulamayı Android 7.0 Nougat ile uyumlu hale getirdi.

Sony Theme Creator bugün Android 7.0 Nougat işletim sistemine tam desteğiyle ve bazı yeni ve canlı duvar kağıdı özellikleriyle beraber bir güncelleme aldı. Şirket, bir avuç diğer kullanışlı özelliği de tema yaratıcı uygulamasına ekledi.

Geliştirilmiş katman hiyerarşisi


 

Geliştirilmiş katman hiyerarşisi, geliştiricilerin üst katmana eklenen tüm efektleri kullanabilecekleri bir alt katman eklemelerine izin veriyor. Yani geliştiriciler aynı efektlere sahip yeni bir katman daha oluşturabiliyorlar.

Gelişmiş Animasyon Editörü


 

Yeni gelişmiş animasyon editörü artık farklı ses efektlerini de destekliyor. Animatördeki karenin artık farklı geçiş süresi ayarlanabiliyor. Bu özellik geliştiricilerin daha gerçekçi animasyonlar ve canlı duvar kağıtları oluşturmalarına olanak tanıyor.

Tema içinde özel URL'ler ekleme


 

Bu özellik, geliştiricilerin belirli bir nesneye özel bir bağlantı eklemesine olanak tanıyor. Onunla etkileşim kurduğunuzda, bağlantı tetiklenecek ve varsayılan web tarayıcısı bağlantıda bulunan siteyi açacaktır.

Duvar Kağıtlarına Ses Ekleme


 

Sony Theme Creator şimdi geliştiricilerin duvar kağıtlarına ses eklemesine izin veriyor. Yani duvar kağıtları ile etkileşime geçildiği zaman ses çalabilecek.

Sony Theme Creator uygulamasını BURAYA tıklayarak sizde bilgisayarınıza indirebilir ve kendi temalarınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp