Sony, MWC 2018 Etkinliğinin Tarihini Açıkladı

Sony, en yeni akıllı telefon modellerinin tanıtımını yapacağı ve Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2018 etkinliği için tarih açıkladı.

Japonya merkezli teknoloji üreticisi Sony, 26 Şubat tarihinde sabahın erken saatlerinde yeni akıllı telefon modellerini tanıtacak. Bu tarih aynı zamanda MWC 2018'in üçüncü günü. Elbette, basın davetiyesi, etkinlikte tam olarak nelerin tanıtılacağını açıklamıyor ancak teknolojik yenilillerin geleceğini vaat ediyor. 

Söylentilere göre Sony'nin MWC 2018 etkinliğinde tanıtacağı cihazlardan biri Xperia XZ Pro olacak. Xperia XZ Pro, oldukça ince çerçeveleri ile 18: 9 en-boy oranına ve OLED panele sahip bir akıllı telefon olacak. Bu akıllı telefon, arkada ilk çift kamera kurulumu (ilk çift ön kameralı telefon Xperia XA2 Ultra olmuştu) dahil olmak üzere şirket için birçok ilke işaret ediyor. 

Sony, aynı zamanda Xperia XZ1'in halefini veya kompakt bir versiyonunu da MWC 2018 etkinliğinde tanıtabilir. Şirketin ayrıca mobil cihazlar için aksesuarların da kesin olarak tanıtılacağı iddia ediliyor. Sony tüm MWC 2018 etkinliği ile ilgili detayları yakından takip ediyoruz ve sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

Whatsapp