Sony, MWC 2018 Etkinliği için Tanıtım Görseli Yayınladı

Barselona'daki MWC 2018 etkinliğinde bir tanıtım yapmaya hazırlanan Sony, sosyal medya üzerinden etkinlik tanıtımı yapmaya başladı.

Her yıl Şubat ayında İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen ve özellikle akıllı telefon sektörünün en prestijli buluşma fuarı olan Mobile World Congress, (Mobil Dünya Kongresi) her yıl olduğu gibi bu yıl da çok önemli akıllı telefon duyurularına ev sahipliği yapacak. Japonya merkezli teknoloji devi Sony de MWC 2018 etkinliğinde önemli akıllı telefon duyuruları yapmaya hazırlanıyor. 

Akıllı telefon pazarında bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Sony, sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı tanıtım görüntüleri ile 26 Şubat Pazartesi günü Mobil Dünya Kongresi 2018'de bir tanıtım etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Ancak yayınlanan görüntülerde, etkinliğin içeriği ile ilgili olarak herhangi bir ipucu verilmedi. Tanıtım görüntülerinde, dalgalı çizgileri gösteren ve Sony Xperia duvar kağıtlarını hatırlatan kısa bir video ve bunları tutan bir el dikkat çekiyor. 

Bu görüntüleri, Sony H8266 model numarasına sahip ve Xperia XZ2 adını alacağı iddia edilen yeni amiral gemisi ile ilgilendirmek pek mümkün görünmüyor. Bir OLED ekran veya potansiyel olarak yeni amiral gemisinde 3.5 mm kulaklık girişine yer verilmeyeceğine de dikkat çekiliyor olabilir. 

Twitter'daki Sony Mobile takipçileri video ile ilgili olarak bazı tahminlerde bulunuyor ancak şirket yetkilileri bu yorumlara cevap vermiyor. 

Whatsapp