Sony IFA 2016'da Walkman NW-A30 Serisini Tanıttı

Japon teknoloji devi Sony, IFA Tüketici Elektroniği fuarında yeni Walkman NW-A30 Serisini resmi olarak duyurdu.

Sony’nin bu yıl IFA’da tanıttığı yeni Walkman NW-A30 Serisi, yüksek çözünürlüklü bir şıklıkta şarkılarınızın tadını çıkarmanıza yardımcı oluyor. Kullanıcının kendisini yakın hissedeceği, canlı tasarıma, modaya ve bireyselliğe vurgu yapan yeni Walkman NW-A30, herkesin yaşam tarzı için kusursuz bir seçenek haline geliyor. Mükemmel netlikteki ses, sezgisel kullanıcı ara yüzü ve kaliteli kablosuz çalma özelliği sayesinde, yeni Walkman NW-A30 ile her zaman müziğin tam merkezinde olacaksınız.

Yeni Walkman NW-A30, tüm şarkılarınızda en iyi ses kalitesini sunarak, DSD formatlarına yönelik desteğin de aralarında yer aldığı premium ses teknolojilerinin bileşimiyle hareket halindeyken nefes kesen bir ses sunuyor. Cihazda, S-Master HX dijital ampIifikatörün güç kaynağını destekleyerek geniş bir frekans yelpazesinde bozulma ve paraziti kesen beş POSCAP kapasitör bulunuyor. Ayrıca; yeni Walkman NW-A30’da bulunan iki adet saat osilatörü ise, her bir içeriğin örneklem frekansları için optimal modülasyon sağlayarak her nefesi, her bateri vuruşunu ve her notayı duyabilmeniz için tüm seslerin netliğini artırıp stereo hissini geliştiriyor.

Rahat taşınabilen yeni Walkman NW-A30, sadece 98 gramlık ağırlığıyla oldukça kompakt. Aynı zamanda, hoparlör veya kulaklıklarınıza kablosuz olarak bağlanabilmeniz için Bluetooth ve NFC özelliklerine sahip olmasıyla da, sizi kabloların kısıtlamalarından kurtarıyor. Walkman NW-A30 aynı zamanda nereye giderseniz gidin, tarzınızdan taviz vermeden uzun saatler boyunca şarkılarınızın keyfini sürmeniz için 45 saate (MP3) veya 30 saate (Yüksek Çözünürlüklü Ses) kadar uzatılan pil ömrü ile de optimize edildi.

Sony Walkman NW-A30 Teknik Özellikleri

Model Adı

Walkman NW-A35

Hi-Res Audio Player

Renkler

Yüksek Çözünürlüklü Ses

Bellek Boyutu

16GB (NW-A35)

Harici Bellek

microSD, microSDHC, microSDXC

Dijital Amplifikatör

S-Master HX

Ses Çıkışı

3.5mm Stereo Mini Jack

Çıkış Gücü

(JEITA 16Ω/mW)

35mW+35mW

Ekran Büyüklüğü, Çözünürlük

3.1 inç, WVGA (800 x 480 Piksel)

Bluetooth®

Bluetooth v4.2 (SBC, LDAC)

NFC™

NFC

FM Radyo

87.5 ila 108.0 MHz

Ses İyileştirme

DSEE HX, Dynamic Normalizer, ClearAudio+,
Clear Phase, DC Phase Linearizer, VPT, 6Band equalizer

Gürültü Engelleme

Dijital Gürültü Engelleme

Language Study

Var (DPC Hız Kontrolü)

Pil Ömrü

Yaklaşık 39 saat/45 saat (MP3 128kbps NC Açık/Kapalı);
27 saat/30 saat (FLAC 192kHz/24bit NC Açık/Kapalı);
22 saat/25 saat (DSD2.8224MHz/1bit NC Açık/Kapalı)

USB Şarj Süresi

Yaklaşık 4 saat

Desteklenen Formatlar

MP3, WMA, FLAC, Linear PCM, AAC, HE-AAC, Apple Lossless, AIFF, DSD2.8224MHz

Boyutlar (G x Y x D)

Yaklaşık 54.8 x 97.3 x 10.7mm

Ağırlık

Yaklaşık 98g

Kullanışlı kontrol için geliştirilmiş bit 3.1 inçlik dokunmatik ekrana ve yan tuşları ile sezgisel kullanıcı ara yüzüne sahip olan Walkman NW-A30, kullanılabilirlikte de öne çıkıyor. Büyük müzik arşivlerini saklayabilmesi için, microSD kart ile genişletilebilen 16GB dahili belleğe sahip.

Kasım 2016’dan itibaren, Kömür Siyahı renginde temin edilebilecek olan yeni Walkman NW-A30, h.ear serisi kulaklıklar ile de mükemmel uyuma sahip.

Whatsapp