Sony, IFA 2016 için etkinlik davetiyelerini gönderdi

IFA 2016'da etkinlik düzenleyecek firmalardan bir tanesi de Samsung olacak...

Gelecek ay başında teknoloji dünyasının merakla beklediği yeni bir etkinlik düzenlenecek. Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan bu etkinlik IFA 2016 olarak adlandırılırken, mobil pazarının güçlü isimlerinin akıllı telefon, tablet ve akıllı saat gibi ilgi görecek olan yeni modellerini gün yüzüne çıkarması bekleniyor.

Etkinlik tarihi yaklaştıkça firmalar da IFA 2016 içerisinde düzenleyecekleri etkinlikler için duyurularını gerçekleştirmeye devam ederken, bir etkinlik haberi de Sony'den geldi. Japonya kökenli firma, geçtiğimiz ay içerisinde IFA 2016 ile ilgili olarak ilk bilgileri verirken, şimdi de 1 Eylül tarihinde düzenleyeceği bu etkinlik için basın davetiyelerini göndermeye başladı.

Henüz firmanın bu yeni etkinlikte ne duyuracağına dair bilgi bulunmazken, Sony tarafından gönderilen basın davetiyesine baktığımızda akıllı telefon, kamera, kulaklık, sanal gerçeklik gözlüğü gibi geniş bir yelpazede yeni duyuruların geleceğini söyleyebiliriz.

Baktığımızda bir süredir firmanın yeni bir üst seviye modeli olarak Xperia XR hakkında bilgiler gelmekte. Firma bu sene başlarında Xperia X, Xperia XA ve Xperia X Performance cihazlarının yer aldığı yeni Xperia X modellerini tanıtırken, ayrıca daha sonra aileye Xperia XA Ultra adında bir başka model daha dahil olmuştu.

Ayrıca Sony, büyük merakla beklenen Playstation VR sanal gerçeklik gözlüğünü de IFA 2016'da duyuracak. Bu sanal gerçeklik gözlüğü, Oculus Rift ve HTC Vive gibi kendi donanımına sahip.

Whatsapp