Sony Deep Pink Xperia XZ modelini Hong Kong ve Tayvan için duyurdu

Sony, yeni amiral gemisi Xperia XZ Deep Pink rengi ile yeni ülkelerde satışa sunuluyor.

Sony, akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden ve son olarak Eylül ayında iki yeni cihazını resmi olarak duyurmuştu. Bu akıllı telefonlardan birisi firmanın yeni amiral gemisi Xperia XZ olmuştu. Bu model şu anda bir çok ülkede satışa sunulmuş durumda.

Sony Xperia XZ Mineral Black, Platinum, ve Forest Blue renkleri ile satışta ve Deep Pink rengi ise oldukça yavaş bir şekilde farklı ülkelere geliyor. Geçtiğimiz ay Deep Pink Xperia XZ, İngiltere pazarında yerini almıştı ve şimdi de Sony, bu akıllı telefonun Deep Pink renginin Hong Kong'da ve diğer bir önemli pazar Tayvan'da sunulacağı bilgisini verdi. 

Henüz Sony cephesinden Xperia XZ'nin Deep Pink renginin bu pazarlarda tam olarak ne zaman sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Sony Xperia XZ akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunnmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 3GB olarak belirlenmiş ve dahili veri kapasitesi olarak 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile gelmişti.

Akıllı telefon Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden alıyor. Sony Xperia XZ, 23MP arka kameraya sahip ve ön kamera da 13MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Whatsapp