Sony, 1 Eylül'de IFA 2016'da etkinlik düzenleyeceğini doğruladı

Sony, Eylül ayı balında IFA 2016'da cihaz duyurusu yapmayı planlıyor...

Akılı telefon pazarında yeni cihaz duyuruları gelmeye devam ediyor ve önümüzdeki dönemde Samsung, yeni Galaxy Note7 adındaki phablet modelini ve Apple da yeni nesil iPhone modellerini gün yüzüne çıkartacak. Ayrıca gelen bilgilere göre yakın zamanda etkinlik gerçekleştirecek olan üreticilerden birisi de teknoloji devi Sony olacak.

2 Eylül ve 7 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde IFA 2016 etkinliği gerçekleştirilecek ve bu etkinlikte de bir çok yeni cihazın gün yüzüne çıkması bekleniyor. Bu etkinlikte sahne alacak firmalardan bir tanesi de Sony olurken, firma 1 Eylül tarihinde IFA 2016'da etkinlik düzenleyeceğini doğruladı.

Bir süredir firmanın F8331 model numarasına sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı yönünde bilgiler geliyor. Cihazın hem görselleri hem de bazı teknik özelliklerine dair bilgiler de ortaya çıkarken, IFA 2016'da bu etkinlikte firmanın F8331 model numaralı akıllısını gün yüzüne çıkartacağı ifade ediliyor.

Yeni Sony F8331 yonga seti olarak dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alırken, firmanın Şubat ayında duyurulan ve sonrasında da satışa çıkan en üst seviye modeli Sony Xperia X Performance'ın halefi olacağı ifade edilmekte.

Yeni akıllı telefonun ayrıca 5.1" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geleceği kaydedilirken, ekran çözünürlüğü ise büyük ihtimalle 1920x1080piksel Full HD olacak.İlerleyen günlerde bu akıllı telefon hakkında daha detaylı bilgilerin gelmesini bekliyoruz.

Whatsapp