Son dönemde sunulan en iyi akıllı telefon modelleri hangileri?

GSMArena'nın yeni anketine göre sizce en iyi akıllı telefon hangi model oldu?

Akıllı telefon pazarı, her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor ve artık daha güçlü daha hızlı daha başarılı tasarıma sahip modeller ilgi görürken, firmalar da hem yazılım hem de donanım özellikleri farklı sundukları modellerle daha fazla satış rakamına ulaşmayı amaçlıyorlar.

Bu sene bir çok yeni akıllı telefon modeli firmalardan geldi. Üst seviye cihazların yanı sıra orta ve giriş seviyesi modeller de bütçesi yeterli olmayan kullanıcılar için satışa sunuldu.

Android platformu şu anda dünya genelinde en büyük platform olmakta ve bu işletim sistemi Google tarafından geliştirilirken, Samsung, LG, HTC, Sony, Huawei gibi sayısız akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılmakta.

En iyi Android akıllı telefonun hangisi olduğuna ise en iyi teknoloji meraklısı kullanıcılar karar verebilir ve GSMArena'dan bu sornunun cevabını bulmak amacı ile bir anket gelirken, sonuçlar da pek şaşırtıcı değil.

Anket sonuçlarına göre Samsung'un Galaxy S7 edge adındaki kavisli ekranlı phablet modeli açık ara farkla lider olurken, kullanıcılar tarafından en iyi Android akıllı telefon seçildi. Diğer taraftan HTC'nin Mart ayında sunduğu amiral gemisi HTC 10 da ikinci sırada yer alıyor.

Daha sonra gelen Android akıllı telefonlar ise sırası ise Sony Xperia X Performance, Samsung Galaxy S7, Xiaomi Mi 5, LG G5, Xiaomi Mi Max, Huawei P9 ve Huawei P9 Plus olmakta.

Whatsapp