Soft Gold rengi ile OnePlus 3 gelecek ay önemli bir pazarda satışa çıkacak

OnePlus, amiral gemisinin Soft Gold rengini Hindistan pazarına sunmaya hazırlanıyor...

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan OnePlus bu sene sadece bir model ile mücadeleye dahil oldu. 2014'de ilk akıllısı OnePlus One'ı sunan daha sonraki sene ise OnePlus 2 ve OnePlus X ile karşımıza gelen firma bu sene ise amiral gemisi modeli OnePlus 3'ü pazara sunmuştu. Akıllı telefon Graphite ve Soft Gold renkler ile Haziran ayında resmi olarak duyurulmuştu.

OnePlus, akıllı telefonunu ilk planda sadece Graphite rengi ile satışa sunarken, daha sonra da gecikmeli de olsa Soft Gold rengi de satışa sunulmaya başlanmıştı.

Gelen bilgilere göre Soft Gold rengi farklı ülkelerde sunulmaya davam ederken, bu rengi ile OnePlus 3 yakında dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da raflardaki yerini alacak.

OnePlus 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde Optic AMOLED dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 olurken, ayrıca 6GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

Akıllı telefonun arkasında 16MP OiS destekli kamera bulunurken, akıllı telefonun arkasında da 8MP kameraya yer verilmiş. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan OnePlus 3, ayrıca 3000mAh batarya içermekte.

Akıllı telefonun Hindistan'da satışa sunulacağı fiyat ise INR 27,999 ani yaklaşık $420 olarak belirlenmiş.

Whatsapp