Soft Gold OnePlus 3 akıllı telefon ABD'de satışta

OnePlus amiral gemisinin Soft Gold renkli versiyonu satışa çıkardı...

Bu sene amiral gemisi seviyesinde dikkat çekici bir çok akıllı telefon modeli pazara sunulurken, bu modellerden bir tanesi de Çin merkezli üretici OnePlus'dan gelen akıllı telefon oldu. OnePlus 3 adı ile gelen yeni cihaz firmanın 3. amiral gemisi ve 4. akıllısı olurken, üst düzey donanım özellikleri içeriyor.

OnePlus 3 akıllı telefon Graphite ve Soft Gold olarak iki farklı renkte duyurulmuştu, ancak ilk planda sadece Graphite rengi satışa çıkarken, büyük bir merakla beklenen Soft Gold rengi de bugün itibaren satışta.

Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulan Soft Gold OnePlus 3'ün fiyatı 399$ olarak belirlenmiş ve Graphite rengi ile aynı fiyatta. Renk dışında fark donanım tarafında ise bulunmuyor.

OnePlus 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekrana sahip. Cihazın sistem belleği 6GB olarak yer alırken, dahili veri kapasitesi de 64GB olarak gelmekte. 

Cihaz gücünü is Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden alırken, akıllı telefonun arkasında 16MP kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak gelmekte.

Metal kasa tasarımı, parmak izi tarayıcısı da içeren OnePlus 3 akıllı telefonun işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Soft Gold OnePlus 3, Avrupa'da ise 1 Ağustos tarihinde satışa sunulacak...

https://youtu.be/cxJlGI-TvgU

Whatsapp