Snapdragon 835'li ZenFone Akıllı Telefonun CES 2017'de Geleceği Doğrulandı

Asus'tan CES 2017 kapsamında tanıtımını yapacağı yeni cihazlardan birinin Snapdragon 835 yonga seti ile geleceği bugün şirket tarafından resmi olarak doğrulandı.

Tayvan merkezli teknoloji devi Asus, bir kaç gün içinde, CES 2017 kapsamında 4 Ocak tarihinde düzenlenecek bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kısa bir süre önce, şirket yeni bir ZenFone akıllı telefon geleceğini doğruladı ve bugün gelecek cihazı için bir kez daha yeni bir teaser yayınladı. Bu kez, Asus akıllı telefonun "dünyanın en iyi işlemcisi" olan Qualcomm Snapdragon yonga seti tarafından desteklendiğini belirten bir paylaşım yaptı.

Büyük olasılıkla Asus, yapılan paylaşımda Snapdragon 835 yonga setinden bahsediyor. Bu, Qualcomm'un en yeni amiral gemi yonga seti olup, Snapdragon 820'den daha küçük, daha güçlü ve daha fazla enerji verimliliği sunuyor. Qualcomm, Snapdragon 835 hakkında CES 2017'de daha fazla bilgi vermeye hazırlanıyor.

https://twitter.com/ASUS/status/815890683240267776

Asus, yeni akıllı telefonunun çift arka kamera kurulumuna sahip olacağını da daha önceden doğrulamıştı. Bu yeni cihaz, henüz şirket tarafından resmi olarak doğrulanmasa da yeni nesil ZenFone Zoom olması bekleniyor. Bu cihazın yaklaşmakta olan ZenFone 4 serisinin bir parçası olup olmadığı bilinmiyor. Her durumda iddia şu ki dünyanın ilk Snapdragon 835 tabanlı akıllı telefonu olacak.

Bu güçlü ZenFone Zoom'a ek olarak bu hafta, büyük bir batarya ve Android Nuogat işletim sistemli daha mütevazı bir Asus telefon da ortaya çıktı. Asus'tan yeni akıllı telefonları CES 2017'de duyurulduğu andan itibaren daha fazla ayrıntı sizlere sunacağız, bu nedenle bizi takip etmeye devam edin.

Whatsapp