Snapdragon 660 ve 4 / 64GB Hafızalı Moto G7 FCC'den Geçti

Motorola Moto G7, Snapdragon 660 yonga seti ve 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile FCC sertifika sürecinde ortaya çıktı.

Motorola Moto G7, FCC üzerinden ilk kez internete sızdırılmıyor ancak bu sefer daha detaylı bir liste ile karşımıza çıkıyor. Ve bu kez, XT1965-3 ve XT1952-2 olmak üzere cihazların farklı model numaraları ile listelenmesi, belki de farklı operatörler veya pazarlar için tasarlandığını gösteriyor olabilir.

Daha linç olanı ise Moto G7'nin 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile listelenmesi oluyor. Ayrıca, akıllı telefonun NFC desteği ve çift kamera kurulumuna sahip olduğunu ortaya koyan bir şema da bulunuyor. Ancak dürüst olmak gerekirse, tüm bunlar şaşırtıcı detaylar değil, 

FCC verilerine göre Moto G7, SKU'lar arasında önemli bir fark olmadan dünya çapında satışa sunulacak. Sadece bellek konfigürasyonlarının yanı sıra bant ve sim desteği değişkenlik gösterebilir. Motorola Moto G7'nin geri kalan özellikleri bir gizem olarak kalmaya devam ediyor, ancak sızıntıların sıklığı ve FCC sertifikasyonunun tamamı göz önünde bulundurulduğunda, uzun süre gizli kalamayabilir.

Whatsapp