Snapchat'te gönderilen mesajlar artık geri alınabiliyor

En popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Snapchat uygulamasında gönderdiğiniz mesajları geri alma özelliği geldi.

Bir dönemler akıllı telefon sektörünün en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alan Snapchat, Facebook tarafından kopyalanan özelliklerinin ardından bir anda pazarda yok olma seviyesine gelmişti. Hızla değerini kaybeden ve bu doğrultuda da popülerliği de düşen uygulama, şimdilerde ise farkındalık yaratmayı ve rakiplerinin sevilen özelliklerini kopyalıyor.

Son dönemlerde yeni tasarımı ile birlikte tepkileri üzerine çeken Snapchat uygulaması, çok yakında rakiplerinin en çok sevilen özelliğini uygulamaya getiriyor. Yeni özellikle birlikte artık Snapchat sohbet üzerinden kişi listenizdeki herhangi birisine gönderdiğiniz mesajı geri alma özelliğine erişebilecekken, bu özelliğiyle uygulamayı kullananları tebessüm ettirmeyi başaracak gibi duruyor.

Sosyal medya uygulamasına Sohbeti Sil olarak eklenecek bu özellikle birlikte yanlış gönderdiğiniz yada keşke göndermeseydim dediğiniz tüm mesajları kolayca silebilecekken, bunun için gönderdiğiniz mesajın üzerine basılı tuttuktan sonra ekrana gelecek olan menüden Sil seçeneğine tıklamanız yeterli oluyor.

Tarafınızca gerçekleştirilen silme işlemi ardından tıpkı WhatsApp'ta olduğu gibi karşı tarafa bu mesajın silindiğiyle ilgili bir uyarı bildirimi gönderilirken, şimdilik sadece test aşamasında kullanılan bu özelliğin kısa bir süre içerisinde tüm uygulama kullanıcılarına sunulacağını belirtelim.

Dilerseniz aşağıdaki uygulama sayfamızı ziyaret ederek, Snapchat uygulamasını ücretsiz olarak telefonlarınıza indirip güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz;

Whatsapp