Snapchat, Türkiye'deki kullanıcılarına özel stickerlar hazırladı

Sosyal ağ dünyasının popüler uygulaması olarak karşımıza çıkan Snapchat, Türkiye2ye özel olarak hazırladığı yerel stickerlar ile birlikte muhteşem yenilikleri sundu.

Mobil kullanıcıların en çok tercih ettiği sosyal ağ uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkan Snapchat, ülkemizde de popüler bir şekilde kullanılmaya devam ediliyor. Bu bağlamda Türk kullanıcılarını unutmayan ve uygulamasını bu bağlamda güncelleyen Snapchat, Türk kullanıcıların dikkatini üzerine çekecek olan şık yeni stickerlar hazırladı.


Bu görseller sadece Snapchat uygulamasını Türkiye'de kullananlara sunulacakken, bu stickerlarla paylaşımlarınız çok daha keyifli ve renkli bir hale kavuşacak. Bu güncelleme ile birlikte arkadaşlarınızın Snap'lerini izlemek için kişinin adına basılı tutmanız yeterli olacakken, dilerseniz bu sayede bir snap yollama işlemi de gerçekleştirebileceksiniz.


Güncellemeyi iOS cihazlarına yükleyenler ardından Snap Haritası'nda Hayalet Modu'nu açıp ne kadar sürede kalmak istediklerini belirleyecekken, ülkemize özel olarak hazırlanan stickerlar da video ve fotoğraflı paylaşımlarınıza diğer stickerlarda olduğu gibi eklenebilecek. Son olarak ise iOS sürümüne gelen paylaşımlar özelliği ile birlikte dokun ve paylaş özelliğini artık bu uygulama da kullanabileceksiniz.


Eğer iOS işletim sistemli cihazlarınızda Snapchat uygulaması kullanıyorsanız, uygulamayı güncelleyerek bu yeni stickerlar ve özelliklere kavuşabileceğinizi unutmayın. Snapchat uygulamanızı dilerseniz aşağıdaki uygulama sayfamızı ziyaret ederek güncelleyebilirsiniz.

 

Whatsapp