Snapchat Spectacles nedir ve hangi ülkelerden satın alınabilir?

Snapchat tarafından geliştirilen akıllı gözlük Spectacles nedir, ne işe yarar ve hangi ülkelerde satışa sunulur merak ediliyor. Snapchat Spectacles ile ilgili her şey bu haberimizde.

Sosyal medya dünyasının en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan SnapChat gerçekleştirdiği duyuru ile birlikte 10 saniyelik video çekimi gerçekleştirebilen yeni güneş gözlüğünü Spectacles'in tanıtımını gerçekleştirmişti.


Dünya çapında oldukça önemli bir tepkiyle karşı karşıya kalan Snapchat Spectacles isimli gözlük ülkemizde de teknoloji tutkunları tarafından en çok aranılan ürünler arasında yer almayı başarıyor. Peki ama Snapchat Spectacles hangi ülkelerde satılıyor yada ne işe yarıyor tüm soruların cevabı bu haberimizde.

Snapchat Spectacles nedir?


Bu ürün tam anlamıyla bir akıllı güneş gözlüğü olarak karşımıza çıkmaktadır. Snapchat Spectacles ile birlikte video çekimi yapmanıza olanak tanınırken, çektiğiniz videoları direk olarak kolayca SnapChat Hikayeler'inizde paylaşabiliyorsunuz.


115 derece lensle birlikte gelen Snapchat Spectacles tıpkı insan gözüne benzer bir şekilde çekim gerçekleştirebilirken, 13 dolarlık fiyat etiketiyle birlikte satışa sunuluyor. Gözlük sol üst kısımda yer alan tuş yardımıyla kullanılabilecekken, video çekimi 10 saniye sonrasında otomatik olarak duruyor.


Dilerseniz gözlük sayesinde 30 saniye uzunluğunda görüntüleri tek seferde çekebilecekken, Android ile iOS kullanıcıları Wi-Fi üzerinden video transferini gerçekleştirebiliyor.

Snapchat Spectacles hangi ülkelerden satın alınabilir?


Bu ürünü an itibariyle online olarak ziyaret edebileceğiniz ülkeler arasında Avusturya, Belçika, Danimarka, Almanya, İspanya, Finlandiya, Fransa, İrlanda, İtalya, Hollanda, Norveç, İsviçre, İsveç ve Birleşik Krallık ülkeleri yer almaktadır.

Whatsapp