Skype, iOS'lu cihazlar için güncellendi

Popüler mesajlaşma ve görüntülü görüşme uygulaması Skype, iOS işletim sistemli akıllı cep telefonları için güncellendi.

Yazılım dünyasının popüler isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Microsoft'un anlık görüntülü görüşme uygulaması Skype, iOS işletim sistemli cihazlar için güncellendi. Yeni güncelleme ile birlikte uygulama çok daha kullanışlı bir hale gelirken, artık uygulamaya çok daha kolay bir şekilde giriş yapabiliyorsunuz.


Yeni güncelleme ile Skype kullanan kişiler artık kendilerini nasıl hissettikleri Mood Messages isimli alan üzerinden anlık durumunuzu arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Bu güncelleme ile birlikte gelen bir diğer önemli özellik ise karşı tarafa gönderdiğiniz mesajların gönderdiğiniz kişiye iletilip iletilmediğini görme imkanı.


Uygulamaya kullanıcı adınız ve şifrenizle birlikte giriş gerçekleştirdiğiniz sistemde de güncellemeler gerçekleştirilirken, çok daha hızlı ve seri bir şekilde giriş yapma imkanı sizlere sağlanılıyor.


App Store'da 8.4.3 sürüm numarasıyla birlikte yayınlanan bu güncellemeyi cep telefonlarınıza kolayca uygulama mağazası üzerinden indirebilirsiniz. Dilerseniz aşağıdaki uygulama sayfamızı ziyaret ederek herhangi bir ücret ödemeden güncellemeyi cep telefonlarınıza yükleyebilir yada uygulamayı herhangi bir ücret ödemeden kolaylıkla indirebilirsiniz.

 

Whatsapp