Sızdırılan Yeni Bilgilere Göre HTC U 11 Modeli 19 Mayısta Satışa Sunulacak

Gelen yeni bir raporda, HTC'nin cihazı daha erken bir tarihte yani 19 Mayısta piyasaya sunmaya hazırlandığı yönde bilgiler mevcut.

Herkesin merakla beklediği ve büyük sürprizlere imza atması beklenen HTC U 11 model akıllı telefonun 19 Mayısta satışa sunulacağı söylenmekte. Fakat HTC bu tarihte ön sipariş açabilir hatta bu ön siparişleri sadece kendi vatanından yani Tayvan üzerinden alabilir. Bazı HTC kullanıcılarından gelen bilgiye göre de diğer ülkelerde ki insanlar HTC U 11 modeline en erken haziran ayında ulaşabilecek.

HTC U 11 modeline gelince, zaten bu modelin yeni bir amiral gemisi olduğunu biliyoruz. HTC henüz U 11 modeli hakkında çok ilgi çekici özellikleri paylaşmamış olsa da U 11 için AnTuTu, Geekbench ve GFXBench listeleri zaten ortaya çıkmıştı. Elde edebildiğimiz bilgilere göre HTC U 11 modeli Qualcomm'un en yeni 10nm üretim sürecine sahip Snapdragon 835 yonga setiyle ve ayrıca 4GB RAM ve 64GB dahili depolama birimi ile beraber gelecek. Çok büyük ihtimalle 5.5 inç QHD çözünürlüğe sahip bir ekranda yine cihazda bulunacak.

Cihazın diğer iddia edilen özellikleri arasında 12MP çözünürlüğe sahip bir ana kamera ve 16MP çözünürlüğe sahip bir ön kamera bulunuyor. HTC Sense arayüzünün muhtemelen Android 7.1.1 Nougat üzerinde çalışan en yeni sürümü HTC U 11 modelinde yer alacak. Ayrıca IP57 su dayanıklılığı, HTC BoomSound, parmak izi okuyucu, 3.000 mAh pil ve QuickCharge 3.0 gibi özelliklerde cihazda bulunacak. Ancak, bütün özellikler sızdırılmış olmasına rağmen, HTC U 11 hala gizemini koruyor. 

HTC U 11 modelinin 19 Mayıs tarihinde 659 Dolar fiyatla satışa sunulması bekleniyor. HTC 11'in akıllı telefon pazarında gerçekten patlama yapacağına kuşkumuz yok. Elbette bu noktada doğru fiyatlandırma oldukça fazla önem arz ediyor. 

Whatsapp