Sızdırılan İPhone 7S Plus Görüntüleri, Parlak Cam Arka Yüzeyi Sergiliyor

Apple en çok merak edilen modeli İPhone 8 olsa da şirketin yeni İPhone 7s Plus için de önemli tasarım değişiklikleri yapılması bekleniyor. İnternete sızdırılan İPhone 7S Plus görüntüleri de bunu doğruluyor.

Muhtemelen Apple'ın yeni iPhone modellerini duyurması için yaklaşık bir aylık süre kaldı. İnternete sızdırılan bilgi ve görseller, bulmacanın eksik yönlerini tamamlarken, büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde daha ilgi çekici bilgi ve görüntüler de gelecektir. 

Resimlerden bahsetmişken, İPhone 7S Plus da canlı görüntüleri ile internete sızdırılmış gibi görünüyor. Apple'ın Eylül ayında duyuracağı akıllı telefonlardan birisi olan iPhone 7s Plus, "standart" alüminyum yerine cam bir arka yüzeye sahip. Amiral geminin ön tarafını görmememize rağmen, iPhone 7s Plus'ın genel tasarımı, mevcut modelden çok farklı değil.

Cam Arka yüzey, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus akıllı telefonları şarj etmek için bir lightining kablosu yerine, bir şarj cihazı yastığı kullanmasına izin verecek kablosuz endüktif şarj özelliğine sahip olacağını öne süren önceki söylentileri de destekler nitelikte.

Cam kapak, bu yeni kablosuz endüktif şarjın, pil kapağına delik açılmasına gerek kalmadan yapılmasına yardımcı olacak şekilde düzenlenmiş. Bununla birlikte, cam gövde, ısıyı geleneksel alüminyumdan daha az verimli şekilde dağıttığı için, Apple'ın 3D Touch sensörünü korumak için kapağın altına grafit tabakası şeklinde yeni bir bileşen eklemesi bekleniyor. 

İyi haber şu ki; sinyalin parazitlenmeden camdan içeri girmesinden dolayı, iPhone'ları tanımayı kolaylaştıran şeylerden biri olan anten bantları, yaklaşmakta olan iPhone 7s Plus'ta yer almayacak. 

Apple'ın iPhone 7s, iPhone 7s Plus'ı ve iPhone 8'i Eylül ayında resmi olarak tanıtması bekleniyor ancak İPhone 8'in en azından Ekim ayına kadar satışa sunulmayqcağı iddia ediliyor.

Whatsapp