Sızdırılan Galaxy S8 Lite Basın Görselleri, Bordo ve Siyah Rengi Onayladı

Samsung Galaxy S8 Lite'ın basın görselleri internete sızdırıldı. Bu sayede akıllı telefonun Bordo ve Siyah renk seçeneğine sahip olacağı doğrulanmış oldu.

Samsung'un yakında piyasaya sunulacak yeni akıllı telefonu Galaxy S8 Lite, basın görselleri ile ortaya çıktı. Birkaç gün önce FCC ve TENAA listelerinde cihazın ortaya çıkmasından sonra, Weibo aracılığıyla paylaşılan yeni basın görüntüleri, sızan akıllı telefonun tasarımını onaylıyor ve aynı zamanda iki lansman renk seçeneğini de ortaya koyuyor. 

Resimlerde de görüldüğü üzere cihazın tasarımı standart Galaxy S8 ile neredeyse aynı kalıyor. Bu, ön tarafta kavisli kenarlara sahip Infinity Ekranın yer alacağını ve arka tarafta da cam tasarım çizgilerinin devam edeceğini gösteriyor. Ayrıca, ön ve arka panel arasındaki alüminyum çerçeve, bir kez daha Bixby asistan tuşuna ev sahipliği yapıyor. Akıllı telefonun arkasına bakıldığında, tek bir kamera lensi bulunuyor, ancak çözünürlüğün 12MP yerine 16MP olduğu söyleniyor ve bu kameraya LED flaş eşlik ediyor. Buna karşılık şirketin arkada yer alan parmak izi sensörünün yerini yine tartışılmalı olan eski yerine aldığı görülüyor. Ancak ırka seviye bir akıllı telefon olarak tasarlanan cihazda, arkadaki kalp atışlarını hızı sensörü yer almayacak.

Cihazın donanım özellikleri tarafında bakıldığında ise yeni bilgilere göre Galaxy S8 Lite'ın sekiz çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile birlikte geleceği iddia ediliyor. İşlemci, 4GB RAM ve microSD kart ile genişletilebilen 64GB dahili depolama alanı ile destekleniyor. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile satışa sunulacak olan cihaz, 3.000 mAh bataryadan güç alacak. Bu arada fiyatı ve maliyeti düşürmek için Galaxy S8 Lite'ın Quad HD yerine Full HD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. 

Fiyatlandırma ve çıkış tarihi konusunda, Samsung henüz cihazı resmi olarak doğrulamadı için kesin bir bilgi yok. Ancak FCC sertifika sürecinden geçmişti olması, akıllı telefonun çok yakında gün yüzüne çıkacağını işaret ediyor. Şimdilik bilinen Bordo ve Siyah renk seçeneklerine sahip olması beklenen Galaxy S8 Lite'ın 450$ civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp