Sızdırılan Galaxy Note 8 Broşürü, Önemli Ayrıntıları Doğruladı

Galaxy Note8'in internete sızdırılan tanıtım broşürü, duyurusu yaklaşan yeni amiral gemisi akıllı telefonun önemli özelliklerini ortaya çıkardı.

Samsung 23 Ağustos'ta Galaxy Note 8'i resmen açıklayacak. Samsung Galaxy Note8'e ait bir çok görüntü zaten internete sızdırılmış durumda. Ayrıca Galaxy Note8'in sahip olması muhtemel özelliklerin detayları da defalarca söylentiler ve iddialar sayesinde haberlerimize konu oldu. 

Telefon resmen açıklanıncaya kadar sızıntılar durmayacak, böylece yeni ortaya çıkan şeyleri görmek şaşırtıcı değil. Ausdroid editörleri, telefonla ilgili bazı önemli ayrıntıları doğrulayan Galaxy Note 8 için sızdırılmış bir satış broşürünü ortaya çıkardı.

Sızdırılan Galaxy Note 8 tanıtım broşürü, Galaxy Note 8'in S Pen desteği ile birlikte 6.3 inç Quad HD + Infinıty Ekranına sahip olacağını doğruluyor. Cihazda ayrıca, ikisi tarayıcı ile biyometrik kimlik doğrulama ve kablosuz şarj özelliği de olacak. Galaxy Note 8 IP68 sertifikalı düzeyinde toz ve suya dayanıklı olacak. 

Galaxy Note 8'in çift arka kamerası, 2x optik yakınlaştırma ve Optik Görüntü Sabitleme desteği ile f / 1.7 diyafram aralığında lenslere sahip olacak. Galaxy Note 8, sonuçta Note emir akıllı telefon olacağını için cihazda not almak çok kolay olacak. Hatta ekran kapalıyken bile S-Pen dokunmatik kalemi ile not almaya başlayabilirsiniz. 

Samsung, Galaxy Note8'i Avustralya pazarında Midnight Black ve Maple Gold renk seçenekleri ile satışa sunacak. Samsung Galaxy Note8'in Yeni Deep Sea Blue renk seçeneği seçkin pazarlar için sınırlı olabilir. Broşür, Galaxy Note 8 için herhangi bir fiyat bilgisini açıklamıyor.

Whatsapp