Sızdırılan Galaxy A9 Pro (2018) Görüntüsü Dörtlü Arka Kamerayı Gösteriyor

Samsung'un yeni dört arka kameraya sahip ilk akıllı telefon modeli Galaxy A9 Pro (2018) olabilir. Yeni render görüntüleri cihazın arka tarafta dört kameraya sahip olacağını gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un arka tarafta üç kameraya sahip ilk akıllı telefonu Galaxy A7 (2018) modelinin resmi duyurusu yapılmıştı. Güney Koreli şirketin Galaxy A serisinde büyük yenilikler yapmaya devam edeceği iddia ediliyor. Şirketin 11 Ekim'de düzenleyeceği etkinlikte dört arka kameraya sahip Galaxy A9 Pro (2018) modelini tanıtacağı söyleniyor.

Yeni tanıtılan A7 (2018) her biri farklı göreve sahip üç ana kameraya sahipken Galaxy A9 Pro (2018) ise arka tarafta dört kamera ile fotoğraf çekmeyi seven kişilerin gönlüne taht kuracak gibi görünüyor. Kameralardan bir tanesinin 24 MP çözünürlüğünde olacağı iddia edilirken diğer taraftan 8 MP çözünürlüğünde 120 derece geniş açılı bir kameranın yanında 10 ve 5 MP çözünürlüğünde optik yakınlaştırma için kullanılacak kameralarında cihazda yer alacağı iddia ediliyor. Cihazın ön tarafında ise 24 MP çözünürlüğünde bir kamera kullanılacağı söyleniyor.

Telefonda 6.28 inç boyutunda Full HD + AMOLED bir ekran paneli kullanılacağı düşünülürken cihazda Snapdragon 710 veya Snapdragon 660 işlemcisinin kesin olarak kullanılacağı söyleniyor. Ayrıca varyantına bağlı olarak 4 / 6 GB RAM ve 64 / 128 GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olacak.

Cihazın kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve 3720 mAh kapasiteli pil ile çıkacağı iddia ediliyor. Cihazın genel itibariyle Galaxy A7 (2018) ile benzer bir tasarıma sahip olacağını söyleyebiliriz. Şuan için hangi fiyat etiketine sahip olacağı ve hangi pazarlarda satışa sunulacağı belli değil.

Whatsapp