Sızan OnePlus 5 Kamera Örnekleri, Dual Kameranın Monochrome Çekim Yapacağını Doğruladı

OnePlus 5'in internete sızdırılan kamera örneği fotoğrafları, dual kameranın monochrome çekim yapacağını da doğruladı.

Duyurusu yaklaşan OnePlus 5'in kamerası ile çekildiği iddia edilen yeni fotoğraf örnekleri internete sızdırıldı. Telefonun arkasında, dikey olarak yerleştirilmiş bir çift kamera kurulumu bekleniyor. OnePlus, bir sonraki amiral gemisi katili akıllı telefonunun kameralarını geliştirmek için fotoğraf benchmark firması DxOMark'la birlikte çalışıyor. Nisan ayının sonlarında, OnePlus merkezli Shenzen'de çekilen dört fotoğraf sızdırılmıştı. OnePlus 5 ile çekildiği söylenen bu fotoğraf örnekleri, bulanıklaştırılmış arka plana sahip bir resim içeriyordu ve sözde bu model, bokeh efekti üretmek için iki arka kameraya sahip olacağı belirtiliyordu.

Bununla birlikte, en yeni fotoğraf örnekleri farklı bir şeyi ortaya koyuyor. Bu sefer gelen resimlerden biri siyah-beyaz çekilmiş bir resmi içeriyor. Bu sefer, resimlerden biri siyah-beyaz çekilmiş bir fotoğraf içeriyor.

Bir fotoğrafın hangi yarısının OnePlus 5 ile çekildiğini tahmin etmemizi isteyen OnePlus tarafından yayınlanan daha önceki bir tweette OnePlus'ın, keskin ve detaylı görüntülerden dolayı bir tek renkli sensör kullanacağı iddia edilmişti. Geçen sene tanıtılan Huawei P9, çift kamera sisteminin ışık koşullarını daha iyi algılamasına yardımcı olan ve daha doğru fotoğraflar çekmesine yardımcı olan tek renkli bir sensör kullanıyor. Aynı zamanda P9 kullanıcılarının siyah beyaz fotoğraflar çekmelerini de sağlıyor.

Fotoğrafları sızdırılan kaynak OnePlus 5'in 16MP f/1.8 kamera sensörlerine sahip olduğunu belirtiyor. Mevcut OnePlus modeli olan OnePlus 3T, hem arka hem de ön tarafta tek bir 16MP'lik kamera sunuyor. Bu kameraların her ikisi de f / 2.0 bir diyafram değerine sahip.

Whatsapp