Sızan Görseller, Xiaomi Mi Mix 2S'in Çarpıcı Tasarımını Ortaya Koyuyor

Xiaomi'nin MWC 2018'de tanıtması beklenen akıllı telefon modeli Mi Mix 2s'in internete sızdırılan yeni görüntüleri, çarpıcı tasarımı ve Qualcomm Snapdragon 845 yonga setini doğruluyor.

Son zamanlarda, Xiaomi markası sık sık söylentilere konu olmaya başladı. Çin merkezli üretici, geçmişinde oldukça ilgi çekici cihazlara sahip ve yaklaşan Mobil Dünya Kongresi öncesinde, şirketin duyurması muhtemel akıllı telefon modellerinin tasarımları ve Snapdragon 845 temelinde teknik özellikleri hakkında bir çok haber gündeme geliyor. 

Xiaomi'nin 2018 amiral gemisi olması beklenen Mi 7'nin MWC 2018 sonrasına ertelendiği iddia edilirken, Xiaomi Mi Mix 2S hakkında çıkan haberler teknoloji meraklılarının tansiyonunu yükseltiyor. Xiaomi Mi Mix 2S, son olarak geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı Antutu Benchmark puanı ile gündeme gelmişti. Snapdragon 845 yonga seti etrafında şekillenen güçlü donanım özellikleri için Antutu skoru yeterli kanıt olmasa da ortaya çıkan yeni görüntüler, bu özellikleri net olarak doğruluyor. 

Xiaomi Mi Mix 2S için Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin yenı sıra 8GB RAM, 256GB dahili depolama alanı ve 5.99 inç ekran listeleniyor. Ancak etkileyici olan şey ise Full Screen Design 3.0 olarak nitelendirilen akıllı telefonun tasarımı oluyor. Xiaomi Mi Mix 2s'in kenar çerçeveleri ve alt ve üst kısımlarının, Xiaomi Mi Mix 2'den bile daha ince olduğu görülüyor. Sadece ön kamera, telefonun tam ekran tasarımını kesintiye uğratıyor ve sağ üst köşede çok küçük bir yer kaplıyor. Bu görüntünün, gerçekte piyasaya sunulacak telefonda kullanılan nihai tasarımı olduğunu tahmin ediyoruz. 

Xiaomi Mi 2S hakkında belirtmemiz gereken bir diğer konu ise Sony IMX 363 sensöre sahip 12MP çift kamera kurulumu hakkındaki söylenti oluyor. Ayrıca, ekran üzeri parmak izi tarayıcı ve AI işlemcisi, yüz tanıma teknolojilerine karşı güçlendirilecek yeni teknolojiler olarak cihazda yer alacak. 

Whatsapp